FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
8 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus


Erittäin tilava virtapankki, jossa on kaksi USB-porttia, joiden avulla voit uusia kahden laitteen energian samanaikaisesti. Täydellinen mobiililaitteiden kumppani erilaisilla matkoilla, leireillä tai muilla matkoilla.
Sinulla on runsaasti portteja - Gadget on varustettu jopa 4 porttia : 2, joita käytetään virtapankin lataamiseen (mikro-USB ja USB Type C) ja kaksi USB-porttia mobiililaitteiden energian uudistamiseksi.
Tehokas kapasiteetti - Jopa 10,000 mAh riittää energiaa tukemaan monia tarvitsevia laitteita . Täydellinen telttaretkelle tai musiikkifestivaaleille.
Kestävä ja kestävä - Virtapankin kotelo on valmistettu korkealaatuisesta alumiiniseoksesta . Voit mennä eteenpäin ja viedä sen mille tahansa matkalle pelkäämättä, että se vaurioituu vahingossa kuljetuksessa .
Älykäs siru - Laitteessa on älykäs hallintajärjestelmä, joka valitsee sopivan jännitteen tietylle laitteelle . Mobiililaitteesi saavat täsmälleen niin paljon sähköä kuin tarvitsevat, palauttaen menetetyn virran optimaalisella nopeudella ja huolehtimalla turvallisuudestaan.
9 suojaustasoa - Ylilatausta, purkausta, ylijännitettä, ylikuumenemista, ylivirtaa, oikosulkua, sähkömagneettista kenttää vastaan. Ja kaiken tämän lisäksi ylivirtasuojaus ja palautussuoja. Täydellinen suojaus sekä lisävarusteelle että puhelimelle .
LED-latauksen merkkivalo - Sisäänrakennettu merkkivalo näyttää prosentteina jäljellä olevan määrän sähköä, joka on varastoitu virtapankkiin.

Spesifikaatio:

Tavaramerkki: Dudao
Nimi: K5Pro
Materiaali: alumiini
Akun tyyppi: Litiumpolymeeri
Portit: USB, USB Type-C, micro USB
Tulovirta:

mikro-USB: 5V / 2A
USB-tyyppi C: 5V / 2A

Lähtövirta:

USB: 5V / 2A



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.