FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
24 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Dux Ducis Skin X suojakotelo Tuotekuvaus + kohokohdat

Dux Ducis Skin X nahkainen läppäkotelo Galaxy A52 / A52s 4G / 5G: lle Dux Ducis -tuotemerkin kotelo Skin X -sarjasta Samsung Galaxy A52 4G / 5G: lle ja Galaxy A52s 4G / 5G: lle on korkealaatuinen kotelon muotoinen kansi, joka suojaa laitettamme täydellisesti naarmuilta ja vaurioilta. Kotelo on valmistettu ekologisen nahan ulkokerroksen ja joustavasta TPU:sta valmistetun sisäkerroksen yhdistelmästä, joka kestää iskuja ja varmistaa siten korkean suojaustason. Yhtä hyödyllinen ominaisuus on kyky soittaa puheluita kääntökotelon ollessa kiinni. Tämän mahdollistaa etukaiuttimelle omistettu leikkaus Dux Ducis -kotelon peittokuvassa.

Tuotteen kohokohdat: Brändi
Dux Ducis
Malli
Iho X
Materiaali
Eco nahka + TPU
Yhteensopivuus
Samsung Galaxy A52 4G/5G ja Galaxy A52s 4G/5G
Muita ominaisuuksia
Jalustatoiminto, korttipaikka
Sulkemismenetelmä
Magneetti

Miksi ostaa tämä tuote? Alkuperäinen Dux Ducis -tuote Erityinen aukko kameran suojaamiseksi Erittäin korkea työn laatu Tyylikäs ja erittäin käytännöllinen Asiakirja-/korttitasku Jalustatoiminto Vahva magneettisuljin Mahdollistaa vaivattoman pääsyn kaikkiin painikkeisiin ja paikkoihin Suojaa laitetta täydellisesti likaantumiselta ja vaurioilta

Lisätietoja: Dux Ducis -puhelinkotelossa on laitteen kaikki toiminnot, mukaan lukien tarvittavat aukot korttipaikkoihin sekä painikkeiden suojukset. Yksi eduista on jalustan erittäin käytännöllinen toiminta, jonka ansiosta voimme nojata Samsung Galaxy A52 4G / 5G- ja Galaxy A52s 4G / 5G -laitteemme ja käyttää laitetta pitämättä sitä käsissämme, esimerkiksi katsellessamme elokuvia tai selatessamme Internetiä. Lisävaihtoehto on maksukortin tai asiakirjojen sisäinen tasku, joka löytyy magneetilla suljetun läpän avaamisen jälkeen. Kansi tarjoaa laitteelle erinomaisen suojan kaikilta puolilta suljetun rakenteen ansiosta, ja materiaali, jolla kotelo on peitetty, on miellyttävä koskettaa. Kotelossa on tyylikäs muotoilu, joka toimii kaikissa tilanteissa, kuten liike- tai sosiaalisessa kokouksessa.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.