FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
21 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

DVB-T2 PNI TV801 antenni vahvistimella, digitaaliselle TV-signaalille 30dB

16,85 € /kappale veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
1 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
100 kappaletta
Maa
Romania
Tavararyhmä
Uusi  
Toimitusaika
5 päivää
SKU:
PNI-30DB-1DVB
EAN:
5949066516559
Viimeisin päivitys
Yli kuukausi sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus


Maanpäällisten digitaalitelevisiokanavien katselu DVB-T2-järjestelmässä
DVB-T2 PNI TV801 antenni vastaanottaa kansallisen television ilmaiseksi lähettämiä televisiokanavia, kuten: TVR HD, TVR 1, TVR 2 TVR Timisoara jne. Tällä hetkellä voidaan vastaanottaa 12 TV-asemaa. Vastaanotetun signaalin läsnäolo ja laatu riippuvat etäisyydestä maanpäällisestä emissioreleestä. Yli 3-5 km: n etäisyys tai esteiden, kuten rakennusten, maanmuotojen, läsnäolo voi vaikuttaa vastaanotettuun signaaliin (katso kartta www.radiocom.ro).
UUSI
DVB-T2-signaalilla varustettu peittoalue on laajennettu noin 62 prosenttiin väestöstä
Societatea Naţională de Radiocomunicaţii S.A. (RADIOCOM) on laajentanut peittoaluetta digitaalisella maanpäällisellä signaalilla noin. 62% väestöstä ja 58% Romanian alueesta.
Digitaalinen maanpäällinen TV-signaalikartta Romaniassa Radiocom on päivittänyt kattavuuskartan DVB-T2-signaalilla marraskuulle 2016. Tämän kartan mukaan siirtymävaiheen DVB-T2-projektissa on jo 63 lähetintä. Arvioitu palvelualue antaa signaalin noin 90%: lle väestöstä ja noin 84%: lle alueella. Lähde: https://www.hdsatelit.com/2016/11/harta-semnalui-tv-digital-terestru-in.html
 
HDTV / DVB-T-virittimen digiboksi
Jos sinulla on televisio, jossa ei ole sisäänrakennettua DVB-T2-viritintä, voit käyttää tätä antennia yhdessä PNI TV901 -digitaalivirittimen kanssa. Jos televisio on viritin, kytke PNI TV801 -antenni suoraan siihen mukana toimitetun koaksiaalikaapelin kautta.
 
Häiriönesto 4G LTE -suodatin
PNI TV801 -kameran TV-antenni on varustettu suodattimella, joka estää kaikki 3G-, 4G- ja 5G-signaalit, jotka tulevat matkapuhelimista, tableteista, langattomista verkoista ja mobiiliverkkojen antenneista, digitaalisen TV-signaalin optimaalisen ja äänettömän vastaanoton varmistamiseksi.
 
Erinomainen signaalin vastaanotto
Sisäänrakennettu vahvistin optimoi vastaanotetun signaalin. Tuettu taajuusalue: 87.5 - 230MHz / 470 - 862MHz, bezile VHF / UHF / FM.
 
4 metrin koaksiaalikaapeli
Mukana toimitettu koaksiaalikaapeli, jonka pituus on 4 metriä, mahdollistaa antennin sijoittamisen alueelle, jolla on paras signaali.Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.