FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
23 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Langaton EasyULT-auton Bluetooth-sovitin

1,77 € /kappale veroton hinta

Suositeltu vähittäishinta: 3,55 €


Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
5 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
rajoittamaton
Maa
Unkari
Tavararyhmä
Uusi  
SKU:
holm8316
Viimeisin päivitys
4 päivää sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus

EasyULT Bluetooth 5.0 -vastaanotin on korkealaatuinen langaton äänisovitin, jonka avulla voit helposti nauttia musiikin kuuntelusta ja äänen suoratoistosta laitteiden välillä, joissa ei ole sisäänrakennettua Bluetooth-yhteyttä. Tämä kompakti ja monitoiminen laite on ihanteellinen valinta käytettäväksi autoissa, kotiteatterijärjestelmissä, kaiuttimissa ja kuulokkeissa.

Tärkeimmät ominaisuudet:

Bluetooth 5.0 -tekniikka: Edistynyt Bluetooth 5.0 -tekniikka ei vain tarjoa nopeampia ja vakaampia yhteyksiä laitteisiin, vaan takaa myös korkealaatuisen äänensiirron. Tiedonsiirto on lähes kaksi kertaa nopeampaa ja takaa vakaan yhteyden jopa 10 metrin etäisyyksillä.

Langaton äänen suoratoisto: Toista musiikkia laitteista, joissa ei ole Bluetoothia. Tämä auton Bluetooth-sovitin voidaan yhdistää audiojärjestelmiin, kotistereoihin, kaiuttimiin ja langallisiin kuulokkeisiin 3,5 mm:n aux-sovittimella. Siinä on Bluetooth 5.0 -siru, joka takaa vakaan yhteyden, nopean tiedonsiirron ja laajan signaalialueen.

Automaattinen yhteys: Tätä kannettavaa sovitinta voidaan käyttää joko lähettimenä tai vastaanottimena. Lähetintilassa se muodostaa yhteyden Bluetooth-yhteensopiviin vastaanottimiin, kuten kuulokkeisiin tai kaiuttimiin, ja lähettää äänisignaaleja kyseisiin laitteisiin. Vastaanotintilassa muodostat yhteyden Bluetooth-yhteensopivaan puhelimeen, vastaanotat äänisignaaleja ja jaat ne kanssasi.

Helppo säätää: Vastaanotintilassa voit säätää äänenvoimakkuutta ja vaihtaa kappaleita ylös ja alas. Säädä äänenvoimakkuutta painamalla pitkään vasenta/oikeaa toimintopainiketta. Paina lyhyesti vaihtaaksesi kappaleita ylös ja alas. Keskimmäinen painike on toisto-/taukopainike. Vastaanotintilaa kutsutaan ZF-360: ksi.

Pakkauksen sisältö:

1 x Bluetooth 5.0 2-in-1 -sovitin,

1 x 50 cm - 3,5 mm AUX-kaapeli,

1 x USB-latauskaapeli,

1 x 3,5 mm:n äänisovitin,

1 x käyttöohje 

Sisäänrakennettu akku: Siinä on sisäänrakennettu 300 mAh: n akku, joka tarjoaa 10 tuntia toistoaikaa yhdellä latauksella.

EasyULT Bluetooth 5.0 -vastaanotin on ihanteellinen valinta kaikille, jotka haluavat nauttia langattomasta musiikin kuuntelusta ja äänen suoratoistosta laitteiden välillä, joissa ei ole Bluetooth-yhteyttä. Se on helppokäyttöinen, tuottaa korkealaatuisen äänen ja tarjoaa laajan valikoiman sovelluksia koti- ja autoviihteeseen.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.