FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
23 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus


ELEKTRONINEN KORUVAAKA ADLERTietoksen luotettava toiminta, kestävyys ja mittaustarkkuus ovat tarkkuustasapainon tärkeimmät edut. Jos haluat punnita esimerkiksi elementtejä korujen luomiseksi tai lääkkeiden punnitsemiseksi, meillä on täydellinen ratkaisu sinulle!

TASAPAINON EDUT:TARKKA MITTAUS JOPA 0,1 GRAMMAAMAKSIMIKUORMA 100 GRAMMAASUURI TAUSTAVALAISTU LCDAUTOMAATTINEN SAMMUTUS 2 MINUUTIN KULUTTUATARKKA VENYMÄMITTARIN ANTURIN LASKENTATILA PCSPARISTOT MUKANAKAIKKI TARVITTAVAT MITTAYKSIKÖT - g (gramma), oz (oz), ozt (troijalainen punta), dwt (pennipaino), kpl (kappaletta) Pienen koonsa ansiosta vaaka on kätevä säilyttää ja mahdollistaa tehokkaan kantamisen.

~ PIENI KOKO, SUURET MAHDOLLISUUDET! Kevyt, kannettava laite koti- ja korusovelluksiin, mielenkiintoinen muotoilu ja helppolukuinen näyttö tekevät siitä täydellisen valinnan, jos etsit ammattimaista painonmittauslaitetta! HELPPOLUKUINEN NÄYTTÖ SINISELLÄ LED-TAUSTAVALOLLA - helpottaa mittauksen lukemistaSUURI PUNNITUSPINTA - johon voit kätevästi sijoittaa kaiken punnitsemiseen KANTAVUUS JOPA 100G 0,1 G: N TARKKUUDELLA - MITTAA TARKASTI MIKÄ TAHANSA MÄÄRÄPOIS PÄÄLTÄ 2 MINUUTIN KULUTTUA - voit käyttää akkua pidempäänKaikki painikkeet ja ilmaisimet ovat lähellä näyttöä, joten vaa'an käyttö on todella intuitiivista!

TÄRKEIMMÄT PARAMETRIT:KUORMA MAX - 100GYKSIKKÖÄ PAINO - G / CT / DWT / OZ / OZ / GNTARKKUUS - 0,1GVALMISTAJA - ADLERALKUPERÄISEEN PAKKAUKSEEN PAKATUSSA TUOTTEESSA ON OHJEET PUOLAKSI JA MONET MUUT.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.