FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
22 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

ELM327 OBD Bt. DTC-lukija Live Data Olv.

4,27 € /kappale veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
10 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
304 kappaletta
Maa
Unkari
Tavararyhmä
Uusi  
Tuotemerkit
Google
SKU:
holm0342
EAN:
=VLOOKUP(A46,Munka1!D:E,2,FALSE)
Viimeisin päivitys
4 päivää sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus

Varmista, että autosi toimii turvallisesti. 

Lue diagnostiset, yleiset ja valmistajakohtaiset virhekoodit ja selvitä niiden merkitys. 

DTC-lukijatietokannassa on yli 3000 yleistä koodimuutosta.
 
Yksi kaikkien aikojen joustavimmista ohjelmista. Android-käyttöjärjestelmän ansiosta siinä on ominaisuuksia, joita PC-kollegoidensa on erittäin vaikea elää.

Yhteydet: Tukee USB-, WiFi- ja Bluetooth-liitäntöjä. USB: lle tarvitaan Android 3.0 tai uudempi käyttöjärjestelmä.

Ohjelmiston opetusohjelma: Torque Lite

ELM327 Bluetooth OBD2 V1.5 -auton diagnostiikkaliittymää käytetään diagnostisten vikakoodien lukemiseen. Näyttää ja raportoi sekä yleiset että valmistajakohtaiset virhekoodit.
Voit testata auton ja nykyiset anturitiedot.
Se tukee kaikkia OBD-II-protokollia ja ISO 91441-, KWP2000-, SAE J1850- ja CAN-väyliä. Toimii kaikkien OBD-II-yhteensopivien ajoneuvojen kanssa.
Bluetooth-diagnostiikkaliitäntä on kätevä käyttää.

Majoituspaikkaa:  
- Sininen väri - Tukee kaikkia OBD-II-protokollia - Tukee ISO 9141, KWP2000 - Tukee SAE J1850: tä - Tukee CAN-väyliä - Näytä nykyisen anturin tiedot, mukaan lukien: Moottorin kierrosluku - Laskettu kuormitusarvo - Jäähdytysnesteen lämpötila - Polttoainejärjestelmän tila - Ajoneuvon nopeus - Lyhytaikainen polttoaineen nimike - Pitkäaikainen polttoaineen syöttö - Imusarjan paine - Ajoitus eteenpäin - Imuilman lämpötila - Ilmavirta - Absoluuttinen kaasuläpän asento - Happianturijännitteet / niihin liittyvä lyhytaikainen polttoaineverhoilu - Polttoainejärjestelmän tila - Polttoaineen paine - Mukana CD-ohjelmisto

Valikko
Ohjelman käynnistäminen paljastaa tyylikkään käyttöliittymän. Ympyrää pitkin vieritettävien kuvakkeiden joukossa voimme käyttää perustoimintoja:
- Näytä todelliset tiedot - Lue ja poista virhekoodit - Karttanäkymä - Testitulokset (palloanturi) - Kaaviot - Sovittimen tila
Kun painat puhelimen valikkopainiketta, yleiset asetukset ja ajoneuvosi profiiliasetukset tulevat näkyviin.

Tietoja alivalikoista

Näytä todelliset tiedot:
Tässä vaiheessa voimme näyttää käytettävissä olevat anturit, tämä on luultavasti toiminto, jota käytämme eniten. Voimme mukauttaa sitä vastaavasti niin paljon, että näytettyä arvoa voidaan säätää useissa kellotyypeissä, kooissa, asetteluissa ja lisäksi asettamalla vähimmäis- ja enimmäisarvojen näyttö
Kelloja siirretään "vedä ja pudota" -menetelmän mukaisesti, niillä ei ole tiettyä paikkaa, ne voivat koskettaa toisiaan tai jopa ripustaa näytöltä, jos haluamme. Huomaan tässä, että kelloille on useita vieritettäviä sivuja.

Lue ja poista virhekoodit:
Se tehdään tavalliseen tapaan, siinä ei ole mitään ylimääräistä, vaikka ECU: n muistin lukeminen kestää jonkin aikaa. Kun olet lukenut / kirjoittanut muistiin, voit poistaa sen välittömästi. On myös syytä mainita, että siinä on sisäänrakennettu virhekoodihaku, joten voit kirjoittaa esimerkiksi, mitä DTC P0123 tarkoittaa. Se on kätevä, sinun ei tarvitse selata verkkoa, huolto-opasta.

Karttanäkymä: Täällä näet matkasi, jos sinulla on Google Maps asennettuna, GPS-tiedot tuodaan ja kirjataan.

Testitulokset: Täältä löydät jo kuvatut itsetestaustoiminnot.
 
Kaaviot: Kirjaa valitun PID:n ajan, nopeuden tai muun PID:n funktiona. Se voi olla hyödyllistä, jos epäilemme jonkinlaista häiriötä tai haluamme vain tyydyttää uteliaisuutemme.

Sovittimen tila:
Tässä on hyödyllisiä itsetestausominaisuuksia sovittimelle. Lisäksi muun muassa ECU-tila 09. VIN, käytetty protokolla jne. Tässä voimme nähdä väärin lähetettyjen tietojen määrän. (Erinomainen apu ymmärtää, että sovittimemme on tuhlausta.) Voit myös nähdä sovittimen nopeuden muodossa MIN/MAX/keskiarvo. Muut tilatiedot löytyvät myös täältä. (Lataa Play Kaupasta ilmaiseksi)
             
Suosittelemme näitä tuotteita myös sinulle!
                                                                   



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.