FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
22 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Eristetty ruostumattomasta teräksestä valmistettu vesijuomapullo oljilla, 16 unssia

13,47 € /kappale veroton hinta
Neuvoteltavissa

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
1 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
14 kappaletta
Maa
Australia
Tavararyhmä
Uusi  
Toimitusaika
6 päivää
SKU:
TBK0006
Viimeisin päivitys
9 kuukautta sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus

OMINAISUUKSIA
>Brändi: Brandster
>Väri: vaalean violetti, vaaleansininen, vaaleanharmaa, musta ja vaaleanpunainen
>Luotettava roiskeenkestävä kansi
>Sopii helposti jääkaappiauton kuppipidikkeisiin
>Kaksiseinäinen rakenne lisää ylivoimaista eristystä
>Leveä aukko ja ohut runkorakenne
>Tyylikkäin juomapakkaus
>Esitelty olkireikä, jota voit juoda helposti tien päällä

ERITELMÄT
>Materiaali: Ruostumaton teräs
>Tilavuus: 16 oz (480ml), 25 oz (750ml)
>Pidä kuumana/kylmänä 8-10 tuntia

PAKETTI SISÄLTÄÄ
1x roiskeenkestävä ruostumattomasta teräksestä valmistettu juomalasi

TIETOJA TUOTTEESTA
Brandsterin eristetty juomalasi on ruostumattomasta teräksestä valmistettu tyhjiöeristetty juomalasi, jossa on kaksiseinäinen rakenne, joka eristää kuumia ja kylmiä juomia. Tässä juomalasissa on kansi, joka lukittuu paikalleen estäen roiskeet. Siinä on myös roisketiivis muotoilu, joka estää vuodot mistä tahansa kulmasta. Brandster-eristettyä juomalasia voivat käyttää kaikki, jotka tarvitsevat juoda kylmiä nesteitä pitkään. Näitä ovat urheilijat, ihmiset, jotka työskentelevät ulkona kesällä, ja ihmiset, jotka työskentelevät kuumissa ympäristöissä ympäri vuoden. Tässä on joitain viitteitä, jotka voivat auttaa sinua päättämään hämmästyttävästä juomalasista.

>Brandster-eristetty juomalasi on yksi kestävimmistä ruostumattomasta teräksestä valmistetuista juomalaseista. Sen kaksiseinäinen rakenne lisää erinomaisen eristyksen, joka pitää juomasi kylminä pitkiä tunteja. Pakkauksessa saat juomalasin ja ruostumattomasta teräksestä valmistetun oljen.
>Ruostumattomalla teräksellä, joka ei näy läpi ja jonka vuoksi lämpötilasäteiden on vaikeampi tunkeutua, juomien lämpeneminen tai jäähtyminen kestää paljon kauemmin. Tämän lisäksi monet ruostumattomasta teräksestä valmistetut vesipullot on eristetty ainoana tarkoituksena pitää juomat kylminä jopa 24 tuntia.
>Brandster-eristetty juomalasi on loistava tuote käytettäväksi toimistossa tai tien päällä. Se on houkutteleva ja käytännöllinen tyylikkäällä muotoilullaan. Tämä eristetty juomalasi on monipuolinen, joten sitä voidaan käyttää sekä huoneenlämpöisiin nesteisiin että kuumiin juomiin. Sen mukana tulee myös olkipidike ja leveä suu, jonka avulla se on helppo juoda.
>Tämä tuote on valmistettu tarkoituksena saada monipuolisuus kaikkiin tarpeisiin. Niiden tuotevalikoima on kestävä ja kestää erilaisia sääolosuhteita. Tyhjiöeristetyt, BPA-vapaat ja vuotamattomat ovat joitain heidän tuotteidensa ominaisuuksia, jotka tekevät niistä todella niihin käytetyn rahan arvoisia.
>Brandsterin eristetty juomalasi on erinomainen esimerkki tyylikkäästä juomapakkauksesta. Se on ihanteellinen kaikille, joiden on pysyttävä nesteytettyinä kesällä tai talvella, ruostumattomasta teräksestä valmistetun muotoilun ja tyhjiökannen ansiosta, joka pitää juomasi kylmänä tuntikausia. Tämän lisäksi tämä tuote on helppokäyttöinen, joten voit käyttää sitä mahdollisimman pian, kun saat tilauksesi.

HUOMAUTUS: Tämä tuote lähetetään Australiasta Australian laajuisella pikatoimituspalvelulla. **Logistiikka-/kuriiripalvelujen normaalin toiminnan aikana (lukuun ottamatta häiriöitä tai ruuhkia) toimitusaika on noin 3-6 arkipäivää osoitteille suurimmissa kaupungeissa ja taajamissa. Maaseudun osoitteissa voi olla parin arkipäivän lisäviive.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.