FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
16 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Erittäin varhainen klementiini, korkealaatuinen ja helppo kuoria. Puussa, josta he ovat syntyneet, ei ole piikkejä, ja se on kapealehtinen. Sen hedelmä on makea ja erittäin sim

0,85 € /kilogramma veroton hinta
Neuvoteltavissa

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
6 kuormalavaa
Saatavilla oleva määrä
rajoittamaton
Maa
Espanja
Tavararyhmä
Uusi  
Toimitusaika
5 päivää
Viimeisin päivitys
1 kuukausi sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta Tukkukauppiaiden nykyiset tarjoukset
Tarjouksen kuvaus

✨ • Mandariinit Valenciasta, puhdas Välimeren esanssi ilman haitallisia hoitoja! ✨?

Tutustu Valencian mandariinien aitoon kokemukseen, joka on kasvatettu intohimolla ja toimitettu suoraan yrityksellesi kaikkialla Euroopassa ja Espanjassa. Voit ylpeänä tarjota asiakkaillesi luonnon raikkautta ilman kompromisseja, sillä mandariinimme kasvatetaan ilman nestemäisiä käsittelyjä tai epäpuhtauksia. Tee laitoksestasi tuoreiden mandariinien ystävien ensisijainen kohde!

? Kohokohdat:
- ? Kestävä viljely: Mandariinejamme kasvatetaan Valencian aurinkoisilla mailla ympäristöystävällisin menetelmin. Olemme sitoutuneet kestävään kehitykseen ja takaamme puhtaan ja luonnollisen tuotteen.

- ? Ei nestemäisiä hoitoja: Olemme sitoutuneet tarjoamaan mandariineja ilman nestemäisiä käsittelyjä tai saastuttavia tuotteita. Arvostamme asiakkaidesi terveyttä ja ympäristöä, panostamme tuoreuteen ilman kompromisseja.

- ? Vienti kaikkialle Eurooppaan ja Espanjaan: Valencian pelloilta yritykseesi laajennamme mandariiniemme laatua kuluttajille kaikkialla Euroopassa ja Espanjassa. Valloita uusia markkinoita aidolla Välimeren olemuksella!

- ? Ympäristöystävällinen pakkaus: Jokainen mandariini on pakattu huolellisesti ympäristöystävällisiin materiaaleihin säilyttäen tuoreuden ja laadun koko prosessin ajan. Virheetön esitys vaativille asiakkaillesi.

- ? Hieno lajike: Nauti erilaisista mandariineista, joista jokainen on valittu ainutlaatuisen maun ja ensiluokkaisen laadun vuoksi. Klassisista klementiineistä makeisiin satsumiin, meillä on täydellinen tarjous asiakaskunnallesi.

Tee yrityksestäsi erottuva tarjoamalla Valencian parhaat puolet. Ota meihin yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja tukkuhinnoitteluvaihtoehdoistamme ja siitä, miten voimme tehdä yhteistyötä tuodaksemme Valencian mandariinien aidon tuoreuden yritykseesi.

? Soita nyt ja tarjoa asiakkaillesi Valencian mandariiniemme puhtaus ja tuoreus! ✨

Hinta riippuu tuotteen kaliipereista ja laadusta



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.