FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
15 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

☕KAIKKI KEITTOTASOT JA INDUKTIO - Toisin kuin muut mallit, kahvinkeittimemme sopii kaikille liesille, mukaan lukien induktio. Lisäksi yksittäiset osat ovat konepestäviä ja siksi erittäin helppoja puhdistaa!
☕ESPRESSO LIKE FROM ITALIA - Tämä mokkapannun induktio tuo sinulle alkuperäisen italialaisen espressokokemuksen kotiin. Italialaisella kahvinkeittimellämme voit nauttia suositusta italialaisesta kahvierikoisuudesta täysillä!
☕HUIPPULAATU & 430 RUOSTUMATON TERÄS - Ensiluokkaisella espressopannullamme valitset premium-tuotteen. Moka Pot on valmistettu kuumuutta kestävästä 430 ruostumattomasta teräksestä ja on siksi erityisen korroosion- ja ruosteenkestävä!
☕ ERGONOMISESTI JA TURVALLISESTI SUUNNITELTU – Ergonomisesti päällystetyn kahvan ansiosta tyylikkään espressokeittimemme käsittely on erityisen mukavaa ja turvallista. Joten sinun ei tarvitse huolehtia kätesi polttamisesta!
☕EPERANCA-TUOTEMERKIN LAATU - Olemme vakuuttuneita todistetun espressovalmistajamme huippulaadusta. Jos et ole 100% tyytyväinen, haluamme luvata sinulle rahat takaisin 60 päivää oston jälkeen. Ei jossittelua tai muttia!



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.