FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
19 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Muuta matkat seikkailuiksi
Sääkotelonsa ansiosta se tarjoaa langattoman yhteyden ja 4.3 tuuman kosketusnäyttöä voidaan käyttää käsineillä, moottoripyörien navigaattorimme zumo® 396LMT-S on suunniteltu matkustamaan yksinkertainen hauska käämitys, raskas, sinä ja voit jakaa miellyttäviä hetkiä ystäviesi kanssa.

Sitouta ryhmäsi
Zumo® 396LMT-S:ssä on valikoima Garmin-seikkailureitityksiä, jotka auttavat välttämään tylsiä maantiereittejä, ja sen avulla voit antaa asetukset reiteille, eli reittien kaltevuudelle, tuuliselle ja epätasaiselle maastolle. Voit helposti lähettää GPX-tiedostoja puhelimestasi zūmo-laitteeseesi tai jakaa GPX-tiedostoja ystäviesi kanssa, jotta voit itse seurata samaa reittiä. Kun zūmo on yhdistetty puhelimeesi, Smartphone Link -sovellus sisältää myös LiveTrackin, kätevän ominaisuuden, jonka avulla ystäväsi voivat seurata sinua reaaliajassa aina, kun ajat.

Muita Bluetoothin® etuja
Lisää käyttömukavuutta synkronoimalla zūmo älypuhelimen ja Bluetooth-kuulokemikrofonin tai Bluetooth-kuulokemikrofonin (myydään erikseen) kanssa, jotta voit soittaa ja vastaanottaa puheluita5 ilman käsineitä tai kuulokkeita. Pidä puhelinta taskussa tai satulalaukussa ja saat handsfree-puhelut ilman, että sinun tarvitsee poistua tieltä. Voit myös saada älykkäitä mukautettavia ilmoituksia puheluista, tekstiviesteistä, sovellusilmoituksista ja muusta. Lisäksi voit jopa hallita musiikkia3 ja soittolistoja älypuhelimellasi suoraan zūmo-selaimessasi. Voit siis ottaa musiikkisi mukaasi.

Ilmaiset liikennetiedot ja reaaliaikainen sää
Mitä kasvoilla tapahtuu? zūmo® 396LMT-S voi yhdistää sinut reaaliaikaisiin liikenne- ja säätietoihin Smartphone Linkin kautta. Tämä ilmainen mobiilisovellus yhdistää zūmo-laitteesi iPhoneen® tai Android-puhelimeen ™.

Sisäänrakennettu Wi-Fi pitää sinut ajan tasalla
Karttojen ja ohjelmistojen päivittäminen on helppoa, sillä zūmo® 396LMT-S käyttää sisäänrakennettua Wi-Fi-yhteyttä. Kun uusi päivitys on saatavilla ja olet yhteydessä WiFi-verkkoon, saat automaattisesti näytölle ilmoituksen päivitysten ottamisesta käyttöön napin painalluksella. zūmoa ei tarvitse liittää tietokoneeseen.

Parempi keskittyminen lentäjien hälytyksiin
Zūmo® 396LMT-S tarjoaa hyödyllistä tietoa kiristyneistä etukaarteista, nopeuden muutoksista, risteyksistä tai eläinristeyksistä, joiden avulla voit navigoida tiellä paremmin ja olla turvallisempi. koulujen ja muun kanssa. Saat myös ilmoituksen, kun olet poistamassa käytöstä. Saat hälytyksiä lähellä olevista liikennevaloista ja kiinteistä nopeusvalvontakameroista6. Pitkillä matkoilla väsymysvaroitus7 kertoo myös, haluatko rentoutua ja merkitä levähdysalueet, joita voit harkita muutaman tunnin ajon jälkeen. Mielenrauhaa lisää se, että zūmon automaattinen vaaratilanteiden raportointitoiminto8 lähettää sijaintitiedot sisältävän tekstiviestin oletusyhteyshenkilölle häiriötilanteessa.

Älä aja melkein tyhjällä säiliöllä
zūmo® 396LMT-S:n vakiovarusteena on vähän polttoainetta käyttävään pyöräilyyn integroitu tietokone. Tämä helpottaa sen arvioimista, kuinka monta kilometriä pystyt kävelemään, kunnes säiliö on tyhjä. Dynaamiset polttoainehälytykset ilmoittavat, milloin on aika tankata, ja tarjoavat jopa vaihtoehtoja voimalaitosten paikantamiseen. Kätevä nopeusrajoituksen ilmaisin kertoo, milloin on aika hidastaa. Lisäksi digitaalinen kompassinäyttö ja moottoripyörien KP-tietokanta voivat auttaa sinua löytämään moottoripyörien korjaamoja, edustus- ja muita paikkoja. zūmo-laitteessasi on myös huoltohistorialoki, jonka avulla voit seurata moottoripyöräsi huoltovälejä, ajokilometrejä ja huoltoa.

Kattava suunnittelu, testattu reitillä
Moottoripyöräilijöiden moottoripyöräilijöille suunnittelema vankka zumo® 396LMT-S tuo monia hyödyllisiä tekniikoita ohjaustangon kulmien väliselle tielle Se on varustettu integroidulla ajotietokoneella, jossa on kompassinäyttö, nopeusrajoitusmerkki ja näytöt intuitiivisella kosketuskäyttöliittymällä, mikä mahdollistaa nopean ja helpon pääsyn tietoihin, jopa käsineillä. Vankka kotelo kestää polttoainehöyryjä, ultraviolettisäteitä, sadetta ja paljon muuta.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.