FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
20 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

3mk objektiivi Pro
Tuotekuvaus + tärkeimmät ominaisuudet

Lasikameran suojakameran linssi 3mk Lens Pro Apple iPhone 14:lle
Lens Pro -sarjan alkuperäinen 3mk-lasi vahvistaa takakameran/objektiivin kestävyyttä ja tarjoaa parhaan suojan naarmuilta ja vaurioilta - pinnoitteen kovuus on 9H. Tällainen korkea kovuus, joka ylitti suojakalvot, saavutettiin rikastamalla rakennetta ylimääräisillä keraamisilla pinnoitteilla.
Lasi on sovitettu täydellisesti Apple iPhone 14: n linssiin . Se suojaa täydellisesti eikä samalla vääristä kuvaa eikä pilaa valokuvien laatua.

3MK on puolalainen tuotemerkki, joka valmistaa pääasiassa karkaistua lasia, hybridilasia, koteloita ja suojakalvoja. Kaikki 3mk-tuotteet® on valmistettu äärimmäisen huolellisesti, ja ne on suunniteltu tarjoamaan paras ja näkymättömin suoja laitteillemme. Brändille on ominaista laaja kokemus, joka on vahvistettu erilaisilla tutkimuksilla, todistuksilla ja palkinnoilla.

Tuottaja

3mk

Tuotetyyppi

Lasi kameralle

Malli

Linssi Pro

Materiaali

9H lasi + alumiinirunko

Yhteensopivuus

Apple iPhone 14

9H-suojaus
Puhelimen linssilasi on suunniteltu suojaamaan yhtä laitteen herkimmistä alueista, joka on altis ulkonevien osien aiheuttamille vaurioille. Kansi huolehtii täydellisesti kamerastamme, jotta se ei naarmuunnu. Erittäin vahva lasi, jonka kovuus on 9H, vahvistaa linssiä absorboimalla iskuenergiaa korkeudesta.

Täydellinen istuvuus
Lasi on täysin läpinäkyvä ja 100% toimiva, joten se ei vaikuta kameran käyttöön. Lasi peittää linssin kokonaan eikä lisää älypuhelimen paksuutta. Näiden sovellusten ansiosta jopa päivänvalossa otettujen valokuvien laatu ei kärsi!

Helppo asentaa
Älypuhelinmalliin räätälöity erityinen asennuskehys helpottaa lasin asentamista linssiin. Katso!
Puhdista kameran linssi pakkauksen mukana toimitetulla liinalla. Irrota Lens Protection Pro™ -suojakalvo ja kohdista kiinnityskehys objektiiviin. Paina asennuskehys alas ja irrota se. Valmis! Kamera on nyt suojattu ja käyttövalmis.Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.