WEEKEND SALE
-25%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

LANGALLINEN ETHERNET JA VALINNAINEN VIRTA ETHERNETIN KAUTTA

Uusi Power over Ethernet (POE) on valinnainen ominaisuus, jossa virtapistokkeen asentaminen on kallista ja edullisen jännitteen käyttö mahdollistaa kustannustehokkaamman ratkaisun. POE mahdollistaa virta- ja internetkaapelin (RJ45) helpon asentamisen yhteen laitteeseen ja helpottaa kokoustilojen suunnittelua.

LISÄÄ MODUULIPAIKKAAN

Glory Star 10 tuuman kioskitabletti tarjoaa laajan valikoiman oheislaitteita. Voit liittää jopa kolme oheislaitetta tabletin reunaan ja pohjaan luodaksesi sovelluksia interaktiivisiin luetteloihin, loputtomiin käytäviin, kulunvalvontaan, sisäänkirjautumiseen ja itsetilaukseen.

AVAA API

Glory Starin suunnittelutiimi on erikoistunut Android-käyttöjärjestelmän laiteohjelmiston koodaamiseen. Tarjoamme mukautettuja laiteohjelmistopalveluita ja avoimia ohjelmointirajapintoja. Avoimen ohjelmointirajapinnan avulla kehittäjät ja ohjelmistokehittäjät voivat käyttää Android-käyttöjärjestelmän, sovelluksen ja muiden palveluiden ominaisuuksia tai tietoja, mikä mahdollistaa korkean tason räätälöinnin ja integroinnin tuotteeseesi/palveluihisi.

STAROS - ROJALTIVAPAA KIOSKILUKITUSSOVELLUS * Ota yhteyttä

LISENSSIVAPAA KIOSKILUKITUSSOVELLUS STAROS Kioskin lukitussovellus on asennettu NEBULA-tabletteihin. STAROSin avulla käyttäjät voivat käynnistää videoita, verkkosivustoja ja sovelluksia automaattisesti ja estää ei-toivottuja kolmansia osapuolia pääsemästä Android-järjestelmään. Ominaisuudet, kuten alapalkkien piilottaminen, ajastimien ajoittaminen, käyttöoikeuksien asettaminen ja videoiden/valokuvien automaattinen läpikulku, helpottavat kehittäjien sovellusten kehittämistä sovellustensa lukitsemiseksi. Tavoitteena on varmistaa turvallinen ja vakaa tabletti liiketoimintaympäristössä.

VALMIS ASENNUS

Tarjoaa useita asennusvaihtoehtoja asennuksen joustavuuden varmistamiseksi, mukaan lukien seinäkiinnitys, tablettikiinnike ja hyllykiinnike.
Th


Liitteet
Lataa tiedosto gad101-user-manual.pdf


Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.