FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
24 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Älykäs LED-valonauha
Gosundin älykäs LED-nauha antaa kodillesi upean ja kodikkaan valaistuksen. Se voi ohjata laitettasi mobiililaitteille saatavilla olevalla sovelluksella ja käyttää älykkäitä ääniavustajia, kuten Amazon Alexaa ja Google Homea. Virrankatkaisutoiminnon avulla voit ohjata valaistusta myös silloin, kun olet poissa kotoa. Laite tukee 2.4GHz WiFi-kaistanleveyttä.

Valoa musiikin rytmiin
Kasetin sisäänrakennetun mikrofonin ansiosta laite voi siirtyä tilaan, joka vaihtaa valon musiikin rytmiin. Tämä on mielenkiintoinen ratkaisu kotijuhliin, joissa voit tarjota itsellesi lisävetovoiman.

Käsitteiden moninaisuus
LED-nauha pystyy asettamaan 8 valmista kohtausta, jotka mielialastamme riippuen auttavat muuttamaan talon vilkkaaksi ja monipuoliseksi ympäristöksi. Valaistus on erinomainen kylpyhuoneessa, keittiössä, olohuoneessa, katossa, portaikossa, kirjoitustoimistossa ja TV: ssä.

Älä rajoita itseäsi
Sovelluksella voit luoda ryhmän nauhoja, joita voidaan ohjata samanaikaisesti. Tämä ratkaisu voi säästää aikaa, jos haluat standardoida kodin valaistuksen. Nauhoja voidaan ohjata eri laitteilla. Jotta voit hallita niitä, sinun tarvitsee vain jakaa ne muiden kanssa.

Ominaisuuksia:
Tulo: USB 5V / 1A-tMitat: 2.8m / 11mmViestintä: WiFi (2.4GHz)Sovellus: Smart Life (Tuya-sovellus)Laatikon koko: 15×18.5×2.5



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.