FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
20 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

GPS-navigointijärjestelmä moto Garmin Zūmo 395LM 4.3inch, kartta sis.

488,81 € /kappale veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
1 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
1 kappale
Maa
Romania
Tavararyhmä
Uusi  
Tuotemerkit
Garmin
Toimitusaika
5 päivää
SKU:
C1361
EAN:
753759174156
Viimeisin päivitys
10 kuukautta sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus


Ensiluokkainen GPS myös moottoripyörille – tarjoaa uusia seikkailuja sa
4,3 tuuman kosketusnäyttö on käyttövalmis käsineillä, auringon luettavissa, kestää polttoainehöyryjä, UV-säteilyä ja sään vaikutusta (IPX7). Garmin Adventureurous Routing™ löytää kiemurtelevia tai kaltevia teitä ja rajoittaa tärkeimpiä liikenneväyliä. Hyödy esimerkiksi tiukkojen kaarteiden varoitusten ja nopeusvalvontakameroiden hälytyksistä. Luetooth-toiminto® handsfree-puheluita varten antaa ilmoituksia älypuhelimestasi suoraan laitteen näytölle. Zūmo.Voit hallita musiikkia MP3-soittimesta tai älypuhelimesta ja toistaa äänen suoratoistoa pandorasta® ja spotify-verkkomusiikkipalveluista®.

Ei enää polttoainekiiloja
Integroitu matkatietokone, jossa on digitaalinen polttoainetason ilmaisin, sisältyy vakiona zūmo 395LM -laitteeseen. Näin ollen on helppo arvioida, kuinka monta kilometriä voit matkustaa, kunnes säiliö tyhjennetään. Dynaamiset polttoainehälytykset kertovat sinulle, milloin on aika tankata, ja jopa antaa sinulle huoltoasemavaihtoehtoja. Hyödyllinen nopeusrajoituksen ilmaisin ilmoittaa, milloin on aika laskea kaasua. Lisäksi digitaalinen kompassinäyttö ja moottoripyöräkohtainen POI (POI) -tietokanta voivat auttaa sinua löytämään moottoripyöräkorjaamot, jälleenmyyjät ja muut sijainnit. zūmo sisältää myös huoltohistorialokin, joka auttaa seuraamaan moottoripyörän huoltovälejä, ajokilometrejä ja huoltotöitä.

Parempi keskittyminen pilottihälytyksillä
zūmo 395LM auttaa sinua keskittymään paremmin tieliikenteeseen ja tekemään turvallisempia matkoja tarjoamalla hyödyllisiä hälytyksiä edessä olevista tiukoista mutkista, vaihteiden vaihdoista, tasoristeyksistä rautateillä tai eläinteillä, alueista, joilla on kouluja ja paljon muuta. Lisäksi saat ilmoituksia, kun sinun on otettava yhteyttä paikalliseen lainsäädäntöön kuulokkeiden käytöstä – tai kun olet ajamassa väärään suuntaan yksisuuntaisella kadulla. Saat myös hälytyksiä lähellä olevista liikennevaloista ja nopeusvalvontakameroista. Lisäksi pitkillä matkoilla väsymysvaroitus ehdottaa, että pidät taukoja, ja ilmoittaa lepoalueet, jotka voit ottaa huomioon muutaman tunnin tien päällä. zūmo-laitteen eteenpäin reitillä -toiminnon avulla näet helposti reitin kiinnostavat kohteet ja maamerkit poistumatta karttanäkymästä navigointinäytössä. Lisäksi Easy Route Definitionin avulla voit lisätä pisteen karttaan säätääksesi reittiäsi ja käydäksesi läpi suosikkialueesi tai -teesi.

Rengaspaineiden valvonta
Zūmo 395LM on yhteensopiva Garminin rengaspaineen valvonta-anturin (TPMS, myydään erikseen) kanssa. Jokaiselle renkaalle vaaditaan TPMS-turvapiiri; Se toimii vain venttiilien kanssa, joissa on metallitanko. TPMS käyttää langatonta tekniikkaa rengaspainetietojen lähettämiseen, jolloin ne voidaan näyttää reaaliajassa zūmo-laitteen näytöllä.

Elinikäiset karttapäivitykset
Zūmo 395LM sisältää ilmaisia karttapäivityksiä laitteen koko käyttöiän ajan, joten reitit vastaavat uusimpia saatavilla olevia kiinnostavia kohteita ja karttoja.Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.