FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
23 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Jodi on kilpirauhasen "ruoka", joka säätelee kehomme energiankulutusta hormonien kautta. Tarvitsemme jodia erityisesti ravinteiden, sokereiden, rasvojen ja proteiinien asianmukaiseen aineenvaihduntaan. Jodi on tärkeä psykologiselle hyvinvoinnille, kehon lämpötilan asianmukaiselle säätelylle ja ihon terveydelle.

Jodia etsivät ihmiset, jotka keskittyvät:
- Henkinen hyvinvointi - Kehon energiankulutus
- Normaali kilpirauhasen toiminta

- Ravinteiden, sokereiden, rasvojen ja proteiinien oikea aineenvaihdunta

Sisältö: Täyteaine (riisijauho), hypromelloosin kasvikapseli, täyteaine (riisijauho), lisätyt aineet: piidioksidi, jodikalium.

Pakkaushuomautus: Ravintolisä. Tuote ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota. Säilytä kuivassa paikassa, enintään 25 °C:n lämpötilassa. Suojaa suoralta auringonvalolta. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Valmistaja ei vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat sopimattomasta käytöstä tai varastoinnista. Parasta ennen -päiväys on ilmoitettu pakkauksessa.

Allergeenit: Tuote ei sisällä Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EU) N:o 1169/2011, sellaisena kuin se on muutettuna, liitteessä II lueteltuja allergeeneja.

GMO: Tuote täyttää asetusten (ES) 1829/2003 ja 1830/2003 vaatimukset, ei sisällä muuntogeenisiä organismeja eikä sitä ole valmistettu geneettisesti muunnetuista raaka-aineista.

Ionisaatio: Tuotetta ei ole käsitelty Euroopan parlamentin ja neuvoston direktiivissä 1999/2/EY, sellaisena kuin se on muutettuna asetuksella (ES) N:o 1137/2008, tarkoitetulla ionisoivalla säteilyllä.

Tuotanto on ISO-sertifioitu 22000:2018



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.