FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
22 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

H78 Smart Bluetoothille 1 95 h velyk vaaleanpunainen

7,06 € /kappale veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
10 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
rajoittamaton
Maa
Unkari
Tavararyhmä
Uusi  
SKU:
holm7194
EAN:
=VLOOKUP(A594,Munka1!D:E,2,FALSE)
Viimeisin päivitys
4 päivää sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus

Esittelyssä energiaram smart r t nimeltään H78Max.
Tämä älykäs on ympäristötietoinen ja siinä on paljon edistyneitä toimintoja. Kompakti m rete 44 * 38 * 11mm, voit käyttää sitä mukavasti ranteessa.

Smart ra: ssa on 1.95 tunnin tuuman LCD k -perho, jolla voit näyttää n navig l s inform ci kat. Bluetooth 5.0 + 5.0 dual-mode voi v tehdä vakaa s nopea kytkin d st m s laite z kh z, p ld ul älypuhelimet. Ja kapasiteetti v t bb rint ses technol gia rint k lentotuhka s vez rl st komissaari.

H78Max on älykäs, kun energiantuotanto on kiveä m k d st k n l, jonka rikkoo 280 mAh: n akku t pl l. Tämä voi vähentää pidempää jaksoa. T lt si m dja on 2-nastainen yhteys t rt nik, joten voit käyttää r t i päällä kerran.

Smart ra mosin perustoiminto on t n l, mukaan lukien h v monet r gz t h v monet r gz t t puhelimet nyvb l, SMS k ld s t s t t puhelin cross-l, sykemittaus st, v rnyom s- s v roxig n-monitor st, unimonitori st, Bluetooth h v st, Bluetooth zen t s m g many m st.
Lisäksi se tukee ss s, työllistää paljon, brest, eml käsi kaksi s musiikkia, sekä t enemmän liikkua st s toiminto t t t p ld istua ranne elford t sa, f trimmattu k lentotuhka , kark t s s matkapuhelinhaut s, t voli f nyk p, napt r, felv tel s t k k s. H78Max on älykäs ja siinä on salasana.

Älykäs voi saada musiikkisi vastaanottamaan s t s i on n p r o g i e t i on paljon enemmän kuin näet ul WeChatissa, QQ: ssa, Facebookissa, Twitterissä, Linessa, Whatsappissa ja Instagramissa. Tämä voi antaa minulle mahdollisuuden pysyä aina yhteydessä parhaisiin tapahtumiini.

H78Max on älykäs tukemaan enemmän urheilulajeja ja taitoja, mukaan lukien hyppy, juoksu, nosto, pöytätennis, ram rball, sulkapallo, vuorikiipeily jne.

Smart ra on yhteensopiva IOS 9.0 s jabb version ival sekä Android 5.0 s jabb version ival. T h e r n t i se s s ä

Tutustu energiaa täynnä olevaan smart H78Maxiin ja uppoudu jokapäiväiseen elämään. Pidä silmällä taivasta, kytke m s esk z h z päälle ja ammu k mukava s toiminto lis smart on lm ny t. Sitä voidaan käyttää a rt i s ja sillä on järjestetty ulkonäkö.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.