FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
18 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Harvinaiset ja ensiluokkaiset, vaihtelevan kokoiset bambusäleet/-nauhat (63"/160 cm) askartelu- ja rakennusprojekteihin - tukkumyynti

alkaen 0,70 € /kappale veroton hinta

Suositeltu vähittäishinta: 2,00 €

Neuvoteltavissa
0,90 € 1 - 100 kappaletta
0,80 € 200 - 400 kappaletta
0,70 € 800 - 1600 kappaletta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
100,00 €
Saatavilla oleva määrä
3000 kappaletta
Maa
Kiina
Tavararyhmä
Uusi  
Toimitusaika
30 päivää
SKU:
BSF20211
Viimeisin päivitys
3 viikkoa sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus

Olemme ylpeitä voidessamme tarjota laajan valikoiman ensiluokkaisia bambusäleitä/liuskoja, jotka sopivat ihanteellisesti erilaisiin luoviin ja rakennusprojekteihin. Jokaisen nauhan pituus on 63 tuumaa (160 cm), ja niitä on saatavilla eri leveyksinä ja paksuuksina tarpeidesi mukaan.
Sekatilaukset hyväksytään. Koska kokoja ja hintoja on monia, julkaistu hinta on halvin, joten jos tarvitset eri kokoja, ota minuun yhteyttä ajoissa.
Tärkeintä on, että ostamalla ja myymällä mitä tahansa tuotettani, voit helposti muodostaa oman yrityksesi orgaanisen kiertoradan ja tuottaa pitkäkestoista, vakaata ja nousevaa kassavirtaa, jolloin lopputuotteen arvo on vähintään 5- 10 kertaa korkeampi.
Tuotetiedot:
Saatavana eri leveyksinä ja paksuuksina, mikä tarjoaa monipuolisuutta erilaisiin projekteihin.
Luonnollinen väri: Bambu on sekoitus valkoista ja vaaleankeltaista, mikä esittelee sen luonnollista kauneutta.
Materiaalin laatu: Valittu bambuseinän paksuimmista osista. Iho ja solmut poistetaan hyödyllisimpien bambukuidun osien säilyttämiseksi.
Viimeistely: Nauhojen molemmat puolet ovat tasaisia, hyvin kiillotettuja ja lakkaamattomia, mikä takaa luonnollisen ja houkuttelevan ulkonäön.
Joustavuus: Nämä bambunauhat voidaan taivuttaa puolipyöreään muotoon rikkoutumatta. Asianmukaisella lämmityksellä ne voivat saavuttaa jopa täysin pyöreän muodon.
Kestävyys: Näitä nauhoja voidaan säilyttää useita vuosia laadun heikkenemättä, mikä tekee niistä arvokasta materiaalia pitkäaikaisiin projekteihin.
Sovellukset:
Soveltuu koulun käsityötaiteen tunneille, Täydellinen kanoottien, kajakkien, ovien, ikkunoiden, valokuvakehysten, jousien ja veneen runkojen askarteluun.
Soveltuu myös innovatiivisiin projekteihin, kuten teini-ikäisten jousien, leijojen, lyhtyjen, viivainten, lemmikkihäkkien ja auton korjausosien valmistukseen.
Tilaus ja toimitus:
Mukautetut koot: Voimme valmistaa jopa 2 metrin pituisia nauhoja merikuljetukseen. Ota meihin yhteyttä erityisiä kokopyyntöjä varten.
Käsittelyaika: Noin 2-3 päivää.
Toimitus: Toimitus kestää yleensä noin 2-4 viikkoa China Post -lentopostin kautta. Suuremmille tilauksille on saatavilla meri-/junatoimitus, joka kestää noin 5-8 viikkoa.
Rahti lasketaan painon ja tilavuuden perusteella postin pika- ja lentorahdin kautta. Jos se painaa yli 20 kiloa, se lähetetään meritse tai rautateitse. Se on ovelta ovelle -palvelu, jossa on seurantanumero, jota on kätevä seurata verkossa milloin tahansa. Mukautetut pyynnöt ovat tervetulleita.
Kiitos, että harkitset bambuliuskojamme askartelu- ja rakennustarpeissasi. Odotamme innolla, että voimme tarjota sinulle näitä monipuolisia ja laadukkaita materiaaleja.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.