FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
22 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus


Normaalihinta: 1569,99 zł
Hintamme: 1159 PLN

High Line, Kattoräystäs, 77 cm, 410 m³/h, 75 W, 3 tasoa, kaukosäädin, musta
Kun haju leviää keittiössä, Klarstein High Line -keittiönpoistolaite on valmis poistamaan höyryt ja höyryt huomaamattomasti.

Näyttelyn jälkeiset tavarat - täysin toimintakykyiset, kotelon ja kaukosäätimen pinnalla on mikro-naarmuja. Laatikossa on jälkiä varastoinnista.

Tehokkuudella ja tyylikkyydellä höyryjä ja höyryä vastaan: Klarstein High Line -kattohuppu on täydellinen apu missä tahansa keittiössä.

Huomaamaton toiminta, tyylikäs muotoilu: Klarstein High Line -poistoilmapuhallin ei ole vain kaunis, vaan myös joustava!   Sekä kattohuppuna keittiösaarekkeen yläpuolella että kompaktin kokonsa ansiosta ja varustetun keittiön narun yli se voi helposti löytää paikkansa höyryävien kattiloiden yläpuolella missä tahansa keittiössä. 75 watin teholla moottori ei ainoastaan suorita työtään tehokkaasti jopa 410 m³/h:n poistoilmakapasiteetilla, vaan tekee vaikutuksen myös tyylikkäällä tyylillään. Satiinilasilla, jossa on musta kiilto, harjattu ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko ja itsenäisesti vaihdettava, 9-värinen ympäristön valo, se luo keittiöön erityisen tunnelman.

Mukana toimitetun aktiivihiilisuodattimen ansiosta se ei tarvitse edes tuuletusakselia. Keittiön imuilma suodatetaan suoraan ja päästetään takaisin keittiöön – ylimääräisiä rakennustöitä tai ostoksia ei tarvita. Kolmella suorituskykytasolla se pystyy käsittelemään mitä tahansa keittiön hajua ja tuotettuja höyryjä, sitä voidaan helposti käyttää kosketusnäytöllä tai kaukosäätimellä.

Kaksi vaihdettavaa 2 x 4 W LED-nauhaa antavat runsaasti valoa keittopinnalle. Tämän ansiosta jokaisella kokilla on paras näkymä valmistettuihin herkkuihin.

Perustiedot: Tehokas: 75 W: n moottori ilmankiertoon, kapasiteetti jopa 410 m³ / h 3 tasollaKätevä: helppo ohjaus kaukosäätimellä tai kosketusnäytölläErinomainen ilmapiiri: itsenäisesti vaihdettava valaistus 9 värissäLitteä moottorisuunnittelu: ihanteellinen kattoasennukseen tai asennukseen keittiökaappien alleKaikki näkyvissä:      kytkettävä LED-keittiövalaistus LED-nauhoilla 2 x 4 W.Hiljainen: alhainen melutaso vain 59 dB korkeimmalla tehotasolla

Ominaisuudet:energiatehokkuusluokka: Ctwo vaihdettavat alumiinirasvasuodattimet (astianpesukoneen kestävä)valinnainen vaihdettava valaistus 2 x 4 watin LED-nauhoillaValmis kierrätykseen, mukaan lukien aktiivihiilisuodattimet, mukana kaukosäädin valotasoa ja tehonsäätöä vartenmoottorin teho: 75 W.kaukosäätimeen tarvittavat paristot: 1 x CR2032-akku (mukana)virtalähde: 220 - 240 V ~ | 50/60 Hz

Mitat: asennuskehyksen mitat: n. 77 x 32 cm (leveys x korkeus)sisäänrakennetut mitat: n. 73 x 20,7 x 28 cm (leveys x korkeus x syvyys) Imuaukko: n. 22,6 x 9,4 cm (L x K x S) Paino: n. 12 kg



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.