WELCOME SUMMER
-35%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Tutustu Klausberg KB-7144 Steam Pot Setiin, ensiluokkaiseen keittiöön, joka on suunniteltu irtotavarana ostamiseen. Tämä hieno setti sisältää kolme keskeistä komponenttia, jotka on valmistettu parantamaan kypsennyksen tehokkuutta ja kestävyyttä.

Jokainen kappale on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä, joka on suunniteltu kestämään aikaa. Lämpöpohja takaa poikkeuksellisen lämmönjohtavuuden, jolloin ruoka lämpenee nopeasti säilyttäen samalla ihanteellisen lämpötilansa pidempään.

Tämän höyrystinsarjan harkittu muotoilu sisältää tippumattoman huulen, joka sopii täydellisesti tasaiseen, siroon kaatamiseen ilman sotkua. Terveystietoiseen ruoanlaittoon kannustetaan helpottamalla reseptejä, jotka vaativat vähän vettä ja vähemmän rasvaa.

Tämä sarja on astianpesukoneen kestävä, mikä vahvistaa sen mukavuutta ja helppohoitoisuutta. Setin mukana kuuluu 5,0 litran vuoka, jonka koko on Ø24x11,5 cm, monipuolinen höyrystinsisäke ja tukeva lasikansi ruoanlaiton seurantaan.

Älykäs valinta majoitusalan tarjoajille, catering-palveluille ja ravintoloille, jotka haluavat ostaa suuria määriä, varmistaen, että heidän keittiönsä on varustettu luotettavilla työkaluilla, jotka on rakennettu kestämään.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.