FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
24 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Uusi läpinäkyvä "S" -kotelo Huawei Honor 5X: lle on luotettava ratkaisu, joka suojaa älypuhelintasi vaarantamatta visuaalisuutta. Valmistettu korkealaatuisesta, läpinäkyvästä PC-materiaalista, kotelo mukautuu täydellisesti puhelimen muotoon peittämättä sen alkuperäistä ulkonäköä. Erinomainen viimeistely ja tarkat leikkaukset mahdollistavat helpon pääsyn kaikkiin portteihin ja painikkeisiin.

Läpinäkyvä "S"-kotelo on täydellinen kumppani Huawei Honor 5X:lle - se on ohut, kevyt eikä lisää tarpeetonta painoa. Se tarjoaa 360 asteen suojan naarmuilta, kolhuilta ja pölyltä, joten puhelimesi näyttää aina uudelta. Lisäksi materiaali, josta kotelo on valmistettu, on luistamaton, mikä varmistaa tukevan otteen ja minimoi puhelimen vahingossa putoamisen riskin.

Tämä tyylikäs kotelo ei ole vain toimiva, vaan myös esteettisesti miellyttävä. Läpinäkyvän viimeistelynsä ansiosta voit ihailla täysin Huawei Honor 5X:n muotoilua ja värejä. Se on myös helppo puhdistaa – vain yksi pyyhintä riittää poistamaan sormenjäljet ja lian.

Jos etsit luotettavaa suojaa Huawei Honor 5X:lle, läpinäkyvä "S"-kotelo on loistava valinta. Osta nyt ja nauti luotettavasta ja tyylikkäästä suojauksesta älypuhelimellesi.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.