WELCOME SUMMER
-35%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Huippulaatu 100% luonnontuotteet elintarvikelaatuinen vientihinta makea tuore

2,10 € /kilogramma veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
10 kilogrammaa
Saatavilla oleva määrä
rajoittamaton
Maa
Latvia
Tavararyhmä
Uusi  
Toimitusaika
7 päivää
EAN:
4549292009064
Viimeisin päivitys
4 viikkoa sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus

Tuoreet päärynät ovat ihastuttavia hedelmiä, jotka tunnetaan makeasta, mehukkaasta lihastaan ja erottuvasta maustaan. Päärynät ovat kotoisin Euroopasta ja Aasiasta, mutta niitä viljellään nyt monilla lauhkeilla alueilla ympäri maailmaa. Niitä on eri muotoja, kokoja ja värejä, mukaan lukien vihreä, keltainen, punainen ja ruskea lajikkeesta riippuen.

Kun valitset kypsiä päärynöitä, on tärkeää painaa varovasti varren läheltä tarkistaaksesi pienen pehmeyden, mikä osoittaa kypsyyden. Ihon väri voi muuttua hieman päärynän kypsyessä, mutta sen tulee yleensä olla sileä eikä siinä saa olla suuria vikoja tai mustelmia. Jotkut päärynälajikkeet, kuten Bartlett-päärynät, muuttuvat vihreästä keltaiseksi kypsyessään, kun taas toiset, kuten Anjou- tai Bosc-päärynät, säilyttävät värinsä.

Voit nauttia tuoreesta päärynästä huuhtelemalla sen kylmän veden alla lian tai jäämien poistamiseksi. Päärynöitä voidaan syödä iho päällä tai kuoria henkilökohtaisten mieltymysten mukaan. Kypsien päärynöiden liha on pehmeä ja mehukas, makea maku, joka voi vaihdella hieman lajikkeesta riippuen.

Tuoreita päärynöitä voi nauttia sellaisenaan virkistävänä välipalana tai lisätä hedelmäsalaatteihin, juustolautasiin tai jälkiruokiin herkullisen makean kosketuksen saamiseksi. Niitä voidaan myös keittää eri tavoin, mukaan lukien salametsästys, leivonta, grillaus tai haudutus, jotta saadaan erilaisia herkullisia ruokia.

Ihastuttavan maun lisäksi päärynät ovat ravitseva valinta, joka sisältää runsaasti ravintokuitua, vitamiineja ja antioksidantteja. Tuoreiden päärynöiden sisällyttäminen osaksi tasapainoista ruokavaliota voi edistää ruoansulatuskanavan terveyttä, sydämen terveyttä ja yleistä hyvinvointia.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.