FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
14 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Huomio jälleenmyyjät: päästä hauskuus valloilleen MegaBlow Bubble Blasterin avulla!

alkaen 1,80 € /kappale veroton hinta

Suositeltu vähittäishinta: 20,99 €

Neuvoteltavissa
2,02 € 1 - 499 kappaletta
1,87 € 500 - 999 kappaletta
1,80 € 1000 - 4100 kappaletta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
50 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
4100 kappaletta
Maa
Slovenia
Tavararyhmä
Uusi  
SKU:
bubgu_100=Black bubgu_200=Gold bubgu_600=Camo
Viimeisin päivitys
1 kuukausi sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta Tukkukauppiaiden nykyiset tarjoukset
Tarjouksen kuvaus

VARASTOSSA AVALIBLE:
Musta 2469kpl
Kulta 849kpl
Camo 868kpl

Esittelyssä MegaBlow Bubble Blaster - loputtomasti kuplia loputtomaan iloon!

Miksi sinun pitäisi harkita MegaBlow Bubble Blasterin varastointia myymälässäsi?

Bubble Blizzard: MegaBlow Bubble Blaster on suunniteltu puhaltamaan jatkuva kuplamyrsky, joka muuttaa minkä tahansa pelihetken taianomaiseksi ja ihastuttavaksi kokemukseksi. Katso, miten niin lapset kuin aikuisetkin eksyvät kuplien lumoavaan maailmaan.

Hauskaa kaikenikäisille: Tämä monipuolinen kuplablasteri tarjoaa loputonta hauskanpitoa sekä lapsille että aikuisille. Olipa kyseessä lastenjuhlat, perhejuhlat tai vain aurinkoinen päivä puistossa, se on täydellinen lisä kaikkiin tilanteisiin.

Kestävä muotoilu: Tämä korkealaatuisesta ABS:stä valmistettu kuplapuhallin on rakennettu kestämään tuntikausia kuplivaa jännitystä. Kahdeksalla suuttimella se luo rajoittamattoman määrän kuplia jatkuvaan viihteeseen.

Monikäyttöinen: Se ei ole vain kuplia varten! Käytä sitä kuplapuhaltimena tai tuulettimena jäähtyäksesi kuumina kesäpäivinä. Sitä on erittäin helppo käyttää – asenna vain paristot ja olet valmis aloittamaan.

Eksklusiivinen tarjous jälleenmyyjille:

Nosta myymäläsi kokoelmaa MegaBlow Bubble Blasterilla, joka on saatavana houkuttelevaan hintaan 2,02 euroa per yksikkö, kun tilaat 50–499 yksikköä.

Laajenna tuotevalikoimaasi ja palvele kuplaharrastajia erikoishinnalla 1,87 euroa kappaleelta, kun tilaat 500–999 yksikköä. Tämä monipuolinen blaster lupaa loputonta hauskanpitoa kaikille.

Älä missaa eksklusiivista tarjoustamme vain 1,80 euroa per yksikkö, kun tilaat 1000-4100 yksikköä. Varastoi tämä jännittävä lelu vastataksesi kuplivien juhlien ja aurinkoisten päivien kysyntään.

Räjäytä myyntisi kattoon MegaBlow Bubble Blasterilla:

Lisää ripaus kuplia kauppasi kokoelmaan MegaBlow Bubble Blasterin avulla. Sen jatkuva kuplatoiminta, kestävyys ja monikäyttöinen muotoilu tekevät siitä pakollisen kaikissa tilanteissa. Ota yhteyttä jo tänään varmistaaksesi tämän viihdyttävän kuplablasterin varastosi ja tarjotaksesi asiakkaillesi loputtoman ilon lähteen.

Varastot ovat rajalliset, joten toimi nyt tuodaksesi MegaBlow Bubble Blasterin myymälääsi ja tehdäksesi jokaisesta päivästä kuplivan juhlan.

Päästä hauskanpito valloilleen MegaBlow Bubble Blasterilla! Tämä jännittävä lelu luo jatkuvan kuplien myrskyn, joten se on täydellinen sekä lapsille että aikuisille. Se on valmistettu kestävästä ABS: stä, jossa on kahdeksan suutinta, ja se lupaa loputonta viihdettä. Lisäksi se toimii myös tuulettimena, joka pitää sinut viileänä kuumina kesäpäivinä. Jälleenmyyjille on tarjolla erikoishintoja, joten nyt on täydellinen aika lisätä MegaBlow Bubble Blaster kauppasi valikoimaan. Älä missaa tätä mahdollisuutta lisätä myyntiäsi ja tuoda iloa asiakkaillesi. Toimi nopeasti turvataksesi varastosi ja tee jokaisesta päivästä kupliva juhla!



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.