FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
24 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus


CATOLOGINEN HINTA: 3.689,99 zł
Delicatessa 90 Flex, sisäänrakennettu induktioliesi, 5 vyöhykettä, 7400W, autark
Ruoanlaitto ilman rajoituksia: Klarstein Delicatessa 90 Flex -induktioliesi käyttää tilaa optimaalisesti minimaalisella energiankulutuksella kypsennyksen aikana. Se yhdistää tekniset innovaatiot ylelliseen ilmeeseen, ja vitrokeraamisen pinnan ansiosta se antaa keittiölle uuden hehkun.
Sisäänrakennetussa Klarstein Delicatessa 90 Hybrid -keittotasossa on viisi lämmityskenttää, joiden kokonaisteho on 7400 W, jaettuna 1 x 2300, 2 x 2000 W ja 2 x 1500 W, jolloin keittoastioiden sisältö kiehuu ennätysajassa. VarioHeating-tekniikan ansiosta kaksi lämmitysvyöhykettä vasemmalla tai Oikealla puolella ne sulautuvat yhdeksi. Kattilan läsnäolon tunnistustoiminnon avulla yhdistetty lämmityskenttä mukautuu kattiloiden, pannujen ja kattiloiden kokoon sekä suuriin keittiövälineisiin, jotka eivät sovi yhteen lämmityskenttään. Delicatessa 90 Flex kuluttaa toisaalta vain vastaavaan kattilaan sopivaa energiaa, ja toisaalta se mahdollistaa erikokoisten kattiloiden ja pannujen käytön. Kaikilla yksittäisillä kentillä ja flex-vyöhykkeellä on erillinen tehonsäätö ja ThermoBoost-toiminto, jonka ansiosta nopea lämmitysteho nousee jälleen 3000 W: iin. Klarstein Delicatessa 90 Flex -keraamisen keittotason yksinkertaiseen käyttöön käytetään integroitua SenseControl-kosketuspaneelia, jossa on kosketusliukusäädin virranhallintaa varten ja digitaalinen näyttö. Tämän ansiosta lisäsäätimet ja -painikkeet eivät häiritse lieden työpinnan tyylikästä ulkonäköä. Lämpötilan lisäksi jokaiselle lämmityskentälle voidaan ohjelmoida 99 minuutin ajastin, joka sammuttaa keittotason asetetun ajan kuluttua tai lähettää akustisen signaalin.
Tasaisen kypsennyksen varmistamiseksi sisäänrakennetussa Klarstein Delicatessa 90 Flex -keittotasossa on asianmukaiset turvaominaisuudet: Jos lämmityskenttä saavuttaa liian korkean lämpötilan, ylikuumenemissuoja aktivoituu. EcoTermal-periaatteeseen perustuva jäännöslämmön ilmaisin ei vain ilmoita, ovatko sammutetut lämmityskentät edelleen kuumia. Sen avulla voit myös kokata jäännöslämmöllä energian säästämiseksi. ThermalRecall-toiminto muistaa asetetun lämpötilan ja aktivoi sen uudelleen, jos kypsennysprosessi keskeytetään hetkeksi ja sitä jatketaan sitten. Lisäksi lasten turvalaite voidaan ottaa käyttöön kypsennysasetusten tahattomien muutosten estämiseksi.
Klarstein Delicatessa 90 Flex -induktioliesi kiinnittää huomion helposti huollettavalla vitrokeraamisella liedellä, joka paljastaa lieden taitavasti. Tällä tavalla liesi sopii täydellisesti minkä tahansa keittiön laitteisiin - sekä klassiseen että moderniin. Toimitus sisältää asennuksessa tarvittavat kokoonpanomateriaalit.

Perustiedot: Tarkkuus: tehonsäätö 9 pisteen asteikolla, ohjelmoitava 99 -min. UniajastinJoustava mukautus: VarioLämmitystekniikka kahden lämmitysvyöhykkeen yhdistämiseksi yhdeksi joustavaksi vyöhykkeeksiTehokas lämpö: kokonaisteho 7400 W viidellä keittoalueella, joista jokaisessa on 3 x 2300, 2000 ja 2 x 1500 WTaud-to-slide: SenseControl liukusäätimellä ja digitaalisella näytölläEnergiatehokas ruoanlaitto: EcoThermal Control jäännöslämmön ilmaisimella sen käyttöönLisää tehoa:        jokainen keittoalue ThermoBoostilla / nopea lämpeneminen 3000 W: lla flex-alueella

Ominaisuudet:päälle / pois keittotason yläosassa (kosketusohjauspaneeli)kokonaisteho: 7400 W (1 x 2300, 2 x 2000 W ja 2 x 1500 W)Economy-toiminto (spar): keittoalueiden tehon automaattinen pienentäminen ylikuormituksen välttämiseksi4 suorakaiteen muotoista lämmityskenttää: jokainen 18 x 18 cmsuuri lämmityskenttä (keskellä, pyöreä): Ø 28 cmohjauspaneeli toimintatason digitaalisella näytöllä ja ajastinmahdollisuus yhdistää vasen ja oikea lämmityskenttä joustavaksi alueeksi, jossa on tunnistus potin läsnäolo 99 minuutin säädölläautomaattinen sammutusylikuumenemissuojavalinnainen lastensuojelutyyppi: sisäänrakennettu keittokomerossa toimitusmateriaalit asennettavaksi keittokomeroon5-nastainen liitäntäkaapelivirtalähde: 380-415 V 3N tai 220-240 V ~ | 50/60 Hz

Toimituksen laajuus:
1 x sisäänrakennettu liesituuletin
1 x Asennusmateriaali NONE
Monikielinen käyttöohje NO (pdf lähetetty oston jälkeen mahdollista)

Mitat:
kokonaismitat: 90 x 6,1 x 52 cm (LxKxS)
Asennusmitat: 87 x 5,7 x 49 cm (LxKxS)
pöytälevyä ympäröivä vähimmäisleveys: 5 cm
pöytälevyn vähimmäispaksuus: 3 cm
Pienin ripustusetäisyys lieden päällä: 76 cm
Pienin vapaa tila keittotason alla: 5 cm
ilmankiertotila: min. 2 cm
Johdon pituus: 1.0m
Paino: n. 12 kg

Tavarat powys



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.