FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
18 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

IPurity ? Edison Vintage -lamppu [3 kpl] - Retro-lamppu

alkaen 4,85 € /kappale veroton hinta
5,05 € 1 - 249 kappaletta
4,85 € 250 - 500 kappaletta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
250 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
499 kappaletta
Maa
Saksa
Tavararyhmä
Uusi  
Viimeisin päivitys
9 kuukautta sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus

? ??????? ??????????E27-polttimo voidaan kytkeä päälle ja pois päältä jopa 20 000 kertaa! 4W LED-lamppumme korvaa perinteisen 40 W: n hehkulampun ja on erittäin helppo lompakollesi! Keltainen lasi, jossa on korkea värikirkkaus, ja korkealaatuinen LED-filamentti loihtivat vintage-retrotyylin!
? ???????? ???????: Vintage-lamppu E27 sopii E27-alustaansa melkein mihin tahansa lamppuun! Se on välkkymätön ja välkkymätön ja lähettää lämpimän valon heti virran kytkemisen jälkeen. Se täyttää olohuoneen, ruokasalin, makuuhuoneen, keittiön, toimiston, kahvilan ja ravintolat nostalgisella tunnelmalla!
? ???? ??????????? : Yli 25 000 tunnin käyttöiän ansiosta E27-lamppu on erityisen kestävä. Lisäksi E27 LEDissä on korkea CRI>80-värintoisto erityisen eloisille ja luonnollisille väreille. Kaikki lamppumme ovat TÜV-testattuja Saksassa ja niillä on kaikki tarvittavat sertifikaatit!
? ????? Acc??????????: 2200K: lla retro-hehkulamppu on lämmin valkoinen ja tarjoaa ihanteellisen valaistuksen kodikkaaseen tunnelmaan. Se näyttää alkuperäiseltä Edison-lampulta - retro-muotoilu täydellisessä yhdistelmässä nykyaikaisten energiaa säästävien LED-filamenttien kanssa! Jopa sammutettuna nerokkaat filamentit ovat katseenvangitsija!
? ??????? ???????????: Haluamme sinun olevan yhtä tyytyväinen IPurity-vintage-koristevalaisimiimme kuin mekin. Siksi tarjoamme sinulle 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin -takuun tuotteillemme. Saksankielinen asiakastuki on käytettävissänne!



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.