FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
25 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus


2MP 1080p High Definition, FULL HD -tarkkuuden lisäksi kamera tukee myös langatonta Wi-Fi-tekniikkaa, joten voit muodostaa yhteyden kameraan helposti ja nopeasti missä tahansa Internetin tai mobiililaitteen kautta. Kuva on selkeä ja lähellä todellista kohtausta. Edistynyt videopakkaus.

LiiketunnistusKamera tukee liiketunnistusta useilla alueilla, mikä mahdollistaa todella tehokkaan valvonnan. Jos liikettä havaitaan, kamera lähettää ilmoituksen ja tallentaa videon micro SD -kortille, jossa on sisäänrakennettu paikka kamerassa (tuki micro SD -kortille enintään 128 Gt). Toisin kuin perinteinen verkkokamera, tämä IP-kamera on itsenäinen järjestelmä, joka voi lähettää ja tallentaa korkealaatuista kuvaa muistikortille ilman, että sitä tarvitsee kytkeä tietokoneeseen, samalla kun voit seurata ja hallita kameraa. sovellus iPhone-, iPad- tai Android-laitteille.

Video kuvataan nopeudella 25 kuvaa sekunnissa, joten tallennus on täysin sujuvaa.

Pimeänäkö

Tässä IP-kamerassa on ainutlaatuinen yönäkö automaattisella kirkkauden säädöllä. WiFi IP -kamerassa on IR LED -taustavalo, joka mahdollistaa jatkuvan seurannan jopa yöllä. Heikossa valaistuksessa näkymän infrapunavalaistus aktivoituu automaattisesti jopa 30 metrin etäisyydellä.

Päätoiminto:
2,0 MPx FULL HD Outdoor WiFi IP -kameraWiFi-yhteys helppoon sijoittamiseen ja edistyneisiin hallintavaihtoehtoihin / langaton WiFi-moduuli, joka on yhteensopiva 802.11 b / g / n-standardin kanssa. / FULL HD teräväpiirtovideo teräviin yksityiskohtiin ja parempaan selkeyteenHelppo ja nopea ulko-IP-kameran asennus ja hallinta sovelluksen kautta (matkapuhelimille ja multimedialaitteille, joissa on Apple iPhone- tai Android-käyttöjärjestelmä). Valvonta tietokoneen kautta. Yksityiskohtainen Full HD -tallennus (1920 × 1080p)Laaja kuvauskulma (85°)Mahdollisuus kuvata ja katsella videoita verkossaYötila infrapuna-LEDeillä ja mekaanisella ICR-suodattimella. IR-LED yövalaistukseen jopa 30 metrin etäisyydeltä. Valvo liiketunnistustapahtumia sähköpostin lähetysvaihtoehdolla. Monipuoliset vaihtoehdot kuva-asetuksille ja muille kameran toiminnoille. Roiskeen- ja pölynkestävä IP66-luokituksella. Helppo asentaa, tarvitset vain kameran, älypuhelimen tai tabletin sekä mahdollisuuden muodostaa yhteys Internetiin (esim. WIFI-yhteyden kautta)

Paketissa on EU:n AC-laturi!.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.