FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
23 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Apple iPhone 3Gs -älypuhelin (8,9 cm:n (3,5 tuuman) näyttö, kosketusnäyttö, 3 megapikselin kamera, 16/32 Gt sisäistä tallennustilaa) musta/valkoinen
Laitteet palautettiin tehdasasetuksiin.
Apple iPhone 3Gs 16/32GB musta
Tutustu kaikkien aikojen nopeimpaan ja tehokkaimpaan iPhoneen. iPhone 3GS:ssä on videotallennus, äänentunnistus, jopa 32 Gt tallennustilaa ja paljon muuta.
Kaikkien aikojen nopein iPhone.
Ensimmäinen asia, jonka huomaat, on kuinka nopeasti iPhone 3GS -ohjelmat käynnistyvät. Verkkosivustot tulevat näkyviin sekunneissa, ja voit avata sähköpostiliitteet nopeammin. Optimoitu suorituskyky ja parannettu 3D-grafiikkaprosessori tarjoavat myös uskomattoman pelisuorituskyvyn. Itse asiassa kaikki, mitä teet iPhone 3GS:llä, on jopa kaksi kertaa nopeampaa ja paljon suorempaa.
Video
Nyt voit tallentaa, muokata ja jakaa videoita suoraan iPhone 3GS:stä. Tee korkealaatuisia VGA-videoita pysty- tai vaakasuunnassa. Leikkaa materiaali valitsemalla alku- ja loppupisteet. Näytä se sitten muille sähköpostitse MobileMe-galleriassa, julkaise se YouTubessa tai synkronoi se Maciin tai PC:hen iTunesin kautta.
3 megapikselin kamera.
Uusi 3 megapikselin kamera automaattitarkennuksella ottaa myös upeita valokuvia. Ja siinä on kätevä uusi ominaisuus: napautat vain näyttöä keskittyäksesi haluamaasi.
Ääni.
Ääniohjaus tunnistaa yhteystiedot ja tuntee iPodin musiikin. Joten soita puhelu tai toista kappale. Sano vain mitä haluat. Kompassi.
Sisäänrakennetun digitaalisen kompassinsa ansiosta iPhone 3GS voi näyttää sinulle tien. Käytä uutta Kompassi-sovellusta tai koe, miten se kohdistaa kartan automaattisesti haluamaasi suuntaan.
Leikkaa, kopioi ja liitä.
Leikkaa, kopioi ja liitä tekstiä ja valokuvia – jopa ohjelmien välillä. Ja voit jopa kopioida kuvia ja sisältöä verkosta ja käyttää niitä muualla.
Maisemanäppäimistö.
Tarvitsetko lisää tilaa kirjoittamiseen? Käännä iPhone vaaka-asentoon, jotta voit käyttää suurempaa näppäimistöä Mailissa, Viesteissä, Muistiinpanoissa ja Safarissa. Uutinen.
Lähetä viestejä, joissa on tekstiä, videota, valokuvia, ääntä, sijaintia ja yhteystietoja. Voit jopa ottaa valokuvan tai videon
Etsiä.
Etsitty, löydetty. Spotlightin avulla voit hakea kaikista yhteystiedoistasi, sähköposteistasi, kalentereistasi ja muistiinpanoistasi sekä koko iPodistasi.

Saavutettavuus.
iPhone 3GS tarjoaa ominaisuuksia, jotka auttavat näkö- ja kuulovammaisia. Näitä ominaisuuksia ovat VoiceOver-lukija, zoomaus, valkomusta näyttö -vaihtoehto, monoääni ja paljon muuta.

Internet-yhteyden jakaminen.
Surffaa käytännössä missä tahansa Internetissä. Koska nyt voit liittää iPhonen Mac-kannettavaan tai PC: hen ja käyttää sitä modeemina. Yhteyden jakaminen ei ole tällä hetkellä käytettävissä kaikissa maissa. Lisätietoja saa vastaavalta matkapuhelinoperaattorilta.

Äänimuistiot.
Tallenna idea, muistio, kokous tai mitä haluat uudella Äänimuistio-sovelluksella ja jaa se sitten muiden kanssa.

Nike + iPod.
iPhonessa on Nike+ iPod -tuki. Pakkaa vain Nike+ iPod -sensori (myydään erikseen) Nike+-kenkiisi ja aloita harjoittelu.

Osakkeet.
IPhonen Osakkeet-appi näyttää sinulle osakemarkkinakaaviot, yksityiskohtaiset tiedot ja jopa nykyiset otsikot valitsemallesi osakkeelle. Ja kun kierrät iPhonea, näet vielä yksityiskohtaisempia tietoja.
"Laitteet kytketään päälle/pois päältä ja testataan LCD-toimivuuden suhteen. Laitteet toimitetaan sisältäen akun ja takakannen.
Tavarat ovat käytettyjä B-tavaroita."

Testattu virta päälle / pois tarkoittaa, että laitteet tarkistetaan sen selvittämiseksi, voidaanko ne kytkeä päälle. Lisäksi LCD-näyttö testataan.
Tämä tarjous on suunnattu yksinomaan ammattimaisille jälleenmyyjille. Myynti tapahtuu erikoistuotteena nimenomaisesti ilman takuuta tai palautusta.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.