FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
15 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Jännitys verenpainemittari

6,83 € /kappale veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
10 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
rajoittamaton
Maa
Unkari
Tavararyhmä
Uusi  
SKU:
holm7289
EAN:
=VLOOKUP(A682,Munka1!D:E,2,FALSE)
Viimeisin päivitys
4 päivää sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus

Tenzio-verenpainemittari on moderni ja luotettava laite, jonka avulla voit mitata verenpainetta tarkasti ja helposti. Tämä laite on suunniteltu erityisesti terveyden seurantaan ja kotikäyttöön.

Verenpainemittarissa on kosketusnäytön käyttöliittymä, jonka avulla voit navigoida ja tehdä säätöjä helposti ja kätevästi. Intuitiivinen käyttöliittymä helpottaa eri toimintojen ja asetusten valitsemista.

Laitteessa on kolmivärinen näyttö, joka tarjoaa selvästi näkyviä ja helposti tulkittavia tuloksia. Vihreän, keltaisen ja punaisen värin avulla on helppo määrittää verenpaineen luokka, esimerkiksi normaali, lievä hypertensio tai vaikea verenpainetauti.

Tässä verenpainemittarissa on myös usean henkilön muistin tallennusominaisuus, jonka avulla voit tallentaa ja seurata useiden eri käyttäjien tietoja. Tämä on ihanteellinen, jos sinulla on useita perheenjäseniä, jotka haluavat seurata verenpainettaan ja tietojaan.

Tarkkojen tulosten ja luotettavuuden saavuttamiseksi on kuitenkin suositeltavaa noudattaa mukana toimitettua käyttöohjetta ja oikeita mittaustekniikoita.

Pidä terveytesi hallinnassa kotona Tenzio-verenpainemittarilla, joka antaa tarkkoja tuloksia, on helppokäyttöinen ja kätevä. Älä anna verenpaineongelmien estää sinua elämästä aktiivista ja terveellistä elämää.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.