Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Haluatko tuntea olosi luottavaiseksi tien päällä ja käytät aina navigointia? Joten tarvitset todistetun ja luotettavan auton pidikkeen. Joyroom JR-OK3 -malli voi olla ihanteellinen ratkaisu. Se on valmistettu markkinoiden parhaista materiaaleista, mikä takaa sen kestävyyden ja tarkoittaa puhelimen vakaata huoltoa. Lisäksi se tarjoaa mahdollisuuden pyöriä 210 ° - joten voit asettaa itsellesi ihanteellisen kaltevuuskulman varmistaen reitin näkyvyyden. Itse kahvalla on myös hyvin yksinkertainen, klassinen ulkonäkö, mikä tekee siitä sopivan useimpiin auton sisätiloihin.
Spesifikaatio:

Tavaramerkki: Joyroom
Tyyppi: Auton pidike
Tyyppi: Puristin
Kiertokyky: 210 °
Materiaali: ABS + silikoni
tarkoitus: Matkapuhelimet, joiden koko on 4 - 6.7 tuumaa
Nettopaino: 176,5 g

Setti sisältää:

1x auton pidike

Tärkeimmät ominaisuudet:

Korkea kestävyys
Vahva puhelimen huolto
Liukumaton tyyny paikassa, jossa puhelin on
Erittäin helppokäyttöinen
Nopea kokoonpano
Sopii erilaisiin puhelinmalleihin
Tyylikäs ulkonäkö
Kallistuskulman säätö
Kompaktit mitat ja kevyt

Poikkeuksellinen kestävyys ja taattu turvallisuus
Kahva on valmistettu markkinoiden parhaista materiaaleista, joten se sopii kaikkiin olosuhteisiin. Se kestää sekä mekaanisia vaurioita että sääolosuhteita. Voit käyttää sitä helposti sekä kesällä että talvella. Pidike takaa puhelimen tukevan otteen. Sen suuri etu on myös kyky sovittaa suurin osa markkinoilla olevista älypuhelinmalleista.
210° kiertotoiminto
Kahva voidaan säätää mihin tahansa kaltevuuskulmaan. Tämän varmistaa innovatiivinen 210 ° kiertotoiminto. Joten voit säätää sen tarpeisiisi, mikä riippuu usein säästä ja auringonvalosta. Tarpeeksi. että pidät kahvasta kiinni ja osoitat sen oikeaan suuntaan haluttua kohdistusta varten.
Yksinkertainen käyttö ja nopea asennus
Erittäin nopea kokoaminen tarkoittaa, että kestää vain hetken päästä kiertueelle uuden laitteen kanssa. Kahva on puristinmalli. Tämä tarkoittaa, että puhelimen asettamisen jälkeen sinun on kiristettävä sen sivuvarret manuaalisesti. Älypuhelimen vapauttaminen on kuitenkin yhtä helppoa. Avaa kahva painamalla kotelon sivussa olevaa painiketta.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.