FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
16 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Joyroomin langaton Apple Watch -laturi Kaikki sarjat C-tyypin kaapelilla 1,2 m

6,38 € /kappale veroton hinta
OLEN TILAAMASSA
Tarjous päättyy pian
Toimi nopeasti, tarjous päättyy tänään. Älä epäröi missata tilaisuutta!

Minimitilaus
1 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
rajoittamaton
Maa
Slovakia
Tavararyhmä
Uusi  
Tuotemerkit
Apple - Only - ACTION - Always
SKU:
S-IW0111.2M-WHT
EAN:
6956116771331

Ottaa yhteyttä Soita

Joyroomin langaton Apple Watch -laturi Kaikki sarjat C-tyypin kaapelilla 1,2 m - kuvaus

Uppoudu nykyaikaiseen mukavuuteen induktiivisella Joyroom-laturikaapelilla, joka on täydellisesti yhteensopiva kaikkien iWatch-sarjan laitteiden kanssa. Tyylikkään valkoinen S-IW011 ei ole vain tavallinen kaapeli - se on todellinen kumppani Apple Watchillesi, mikä takaa luotettavan ja tehokkaan latauksen. Tutustu tämän tuotteen ainutlaatuisiin ominaisuuksiin, jotka tekevät Apple Watchin käytöstä entistä nautinnollisempaa.
Joyroom-kaapelin tärkeimmät edut induktiivisella laturilla:

Nopea ja langaton lataus . Kun käytät induktiivista S-IW011-laturia, unohda kaapelit ja hankalat liitännät. Aseta vain Apple Watch laturiin ja latausprosessi alkaa välittömästi.
Kestävä rakenne . Valmistettu korkealaatuisesta alumiiniseoksesta, ABS: stä ja punotusta nailonvaipasta, kaapelimme ei ole vain esteettisesti miellyttävä, vaan myös kestävä, suojaa kulumiselta ja vaurioilta.
USB-C-yhteensopivuus . Nykyaikaisen USB-C: n käyttö takaa vakaan ja tehokkaan yhteyden, joka mahdollistaa nopean latauksen mistä tahansa 5V 1A virtalähteestä.
Suuri lähtöteho . 3,5 W:n (enintään) lähtöteho saa Apple Watchisi keräämään energiaa nopeasti ja tehokkaasti, joten voit nauttia siitä entistä pidempään.
Tyylikäs muotoilu . Kaapelilla ei ole vain käytännöllistä toimintoa, vaan se näyttää myös tyylikkäältä ja sopii täydellisesti Apple Watchin muotoiluun.

Spesifikaatio:

Liittimen tyyppi: USB-C
Syöttöteho: DC 5V 1A
Lähtöteho: 3,5 W (enintään)
Materiaali: alumiiniseos + ABS + punottu nailon

Langaton lataus
Päästä eroon kaapeleista ja perinteisistä latureista. Joyroomin induktiivisen laturikaapelin avulla voit ladata Apple Watchin nopeasti ilman hankalia kaapeleita. Aseta vain kello laturiin ja prosessi käynnistyy automaattisesti ja tuottaa virtaa saumattomasti.
Kestävä rakenne
Kiinteistä materiaaleista valmistettu Joyroom-kaapeli on poikkeuksellisen kestävä. Alumiiniseos, ABS ja punottu nailonkansi takaavat tyylikkään ulkonäön lisäksi myös suojan kulumiselta, mikä takaa pitkäaikaisen käytön.
USB-C-yhteensopivuus
Edistyksellinen USB-C-liitin takaa nopean latauksen lisäksi myös vakaan yhteyden. Virtalähteestä riippumatta Joyroom-kaapeli takaa Apple Watchin tehokkaan lataamisen.
Suuri lähtöteho
Kaapelimme vaikuttava 3,5 W:n (enintään) lähtöteho mahdollistaa nopean latauksen, joten Apple Watch on käyttövalmis silmänräpäyksessä. Älä tuhlaa aikaa pitkäaikaiseen lataamiseen - Joyroomin avulla olet aina valmis toimintaan.
Tyylikäs muotoilu
Ei vain toimiva, vaan myös tyylikäs. Joyroom-kaapeli induktiivisella laturilla sopii täydellisesti Apple Watchin muotoiluun ja lisää eleganssia ja nykyaikaisuutta.


Maksutavat

  • Siirto

Toimitusmenetelmät

  • Kotimaan toimitus
  • Kansainvälinen toimitus

Tukkukauppiaan muut tarjoukset

Muut tarjoukset tässä kategoriassa

Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.