FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
9 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Haluatko aina käyttää käteviä elektronisia laitteitasi? Apple Watchin magneettisen induktiolaturin ansiosta voit ladata kellosi kätevästi ja nopeasti niin, että se on aina käyttövalmis. Käytä vankasti valmistettua, modernisti suunniteltua tuotetta, joka sopii minkä tahansa työpöydän asetteluun kotona ja työpaikalla. Suosittelemme, että valitset alkuperäiset ja täysimittaiset induktiiviset laturit sellaisiksi, jotka ovat täysin yhteensopivia tuettujen kellojen kanssa.
Spesifikaatio:

Tavaramerkki: Joyroom
Malli: S-IW004
Lähtöteho: 2,5 W

Setti sisältää:

1 x joyroom-induktiolaturi

Tärkeimmät ominaisuudet:

Kätevä langaton lataus mahdollista
Kelan täydellinen istuvuus Apple Watchia varten
Nopea ja vakaa lataus
Kevyt ja kompakti pöytälaite

Optimaalinen kaapelin pituus
1,2 metrin kaapelilla varustettu laturi on täydellinen jokapäiväiseen käyttöön. Sopii erinomaisesti sellaisten koti- tai toimistolaitteiden käsittelyyn, joiden haluat olevan aina käsillä. Pitkän, sotkeutuneen kaapelin puute on varmasti suuri apu.

Kompakti gadget
Latausalue on pieni, suunniteltu täydellisesti Apple Watchille. Kun laitat kellon induktiokelaan, se on vakaa ja pöydällä on vielä paljon vapaata tilaa.

Vankka ammattitaito
Alkuperäinen kaapeli on pakattu tukevaan laatikkoon. Kun olet ottanut sen pois, silmäsi näkevät erittäin huolellisesti valmistetun tuotteen, jonka viimeistely on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja lakobelista. Tämä tarkoittaa pitkää käyttöikää ilman vaurioita, hapettumista tai ruostumista.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.