MAY SALE
-30%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

- Vahvistetut asiakaspalautukset, B-varasto
- erilaisia malleja
- minimalistinen muotoilu
- tilaa säästävä, ihanteellinen toimistoon ja kotiin

Tutustu äärimmäiseen juoksumattoon - Fitness Walker Padiin! Tämä ammattimainen kuntolaite on ihanteellinen urheiluseuroille, kuntosaleille ja urheilujärjestöille, jotka haluavat tarjota asiakkailleen ja jäsenilleen parhaan mahdollisen harjoitusohjelman. Fitness Walker Padin avulla voit nostaa juoksusuorituksesi seuraavalle tasolle. Runsaan juoksupinnan ansiosta juoksumatto tarjoaa riittävästi tilaa askelten pidentämiseen ja juoksunopeuden nostamiseen. Laite on suunniteltu tarjoamaan maksimaalinen iskunvaimennus ja vakaus nivelkuormituksen vähentämiseksi samalla kun varmistetaan erinomainen harjoituskokemus.
Tukkumyyjänä tarjoamme Fitness Walker Padin lyömättömään hintaan. Teemme yhteistyötä jälleenmyyjien, urheiluvälineliikkeiden, kuntokeskusten, kuntoseurojen, urheilujärjestöjen ja urheilijoiden koulutusorganisaatioiden kanssa varmistaaksemme, että saat parhaan tarjouksen.

Käsittelemme tukkukaupan tavaroita, maksukyvyttömyystavaroita, kuormalavoja, jäänteitä, jäännöstavaroita, jäännöstuotteita, erikoistuotteita, liiketoiminnan selvitystilaa. Voit löytää lisää tuotteita Ebay-luokiteltujen tuotteiden kaupastamme.

Hyväksymme seuraavat maksutavat: käteinen paikan päällä tai pankkisiirto.

Näytetty hinta on voimassa täydelliseen hyväksyntään. Jos olet kiinnostunut osittaisesta hyväksynnästä, ota meihin yhteyttä.

Kuljetuskustannukset lasketaan erikseen. Toimituksen suorittavat luotettavat kumppanimme. Toimitamme myös pienempiä määriä DHL:llä. Nouto on tietysti myös mahdollista.

Jos olet kiinnostunut lisätarjouksista ja tukkutuotteiden ostamisesta, ota meihin yhteyttä.

Puhumme: englantia, saksaa, ukrainaa, puolaa, venäjää, kreikkaa, ranskaa ja muita kieliä.

Odotamme innolla yhteistyötä kanssasi!



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.