WELCOME SUMMER
-35%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Juomat Paras hinta Virvoitusjuomat Juomat Urheilu Energia Virvoitusjuoma Prime Hydration Drink

1,90 € /pullo veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
10 pulloa
Saatavilla oleva määrä
rajoittamaton
Maa
Latvia
Tavararyhmä
Uusi  
Toimitusaika
7 päivää
EAN:
4549292009064
Viimeisin päivitys
4 viikkoa sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus

"Prime Hydration" näyttää olevan energiajuomiin tai nesteytysjuomiin liittyvä tuotemerkki tai tuotenimi, mutta viimeisimmän päivitykseni jälkeen ei ole saatavilla tarkkoja tietoja tuotteesta, jolla on juuri tämä nimi. Energiajuomat ja nesteytysjuomat ovat kuitenkin melko yleisiä markkinoilla, ja ne tarjoavat erilaisia formulaatioita, jotka on suunniteltu lisäämään energiaa tai täydentämään nesteitä ja elektrolyyttejä.

Energiajuomat sisältävät tyypillisesti kofeiinia ja muita piristeitä sekä sokereita ja erilaisia vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka antavat nopean energialisäyksen. Toisaalta nesteytysjuomat keskittyvät täydentämään nesteitä ja elektrolyyttejä, jotka menetetään hikoilun aikana fyysisen toiminnan aikana tai kuumalla säällä.

Kun harkitset energiajuomaa tai nesteytysjuomaa, on tärkeää tutkia ainesosia ja ravintotietoja ymmärtääksesi, mitä kulutat. Joitakin keskeisiä tekijöitä, jotka on otettava huomioon, ovat:

Kofeiinipitoisuus: Energiajuomat sisältävät usein runsaasti kofeiinia, mikä voi vaikuttaa yksilöihin eri tavalla ja voi aiheuttaa sivuvaikutuksia, jos niitä kulutetaan liikaa.

Sokeripitoisuus: Monet energiajuomat sisältävät runsaasti sokeria, mikä voi edistää painonnousua ja muita terveysongelmia, jos niitä kulutetaan liikaa.

Elektrolyytit: Nesteytysjuomat voivat sisältää elektrolyyttejä, kuten natriumia, kaliumia ja magnesiumia, jotka auttavat täydentämään hikoilun kautta menetettyä.

Lisäaineet: Etsi juomassa olevia muita vitamiineja, kivennäisaineita tai yrttiuutteita ja harkitse, miten ne voivat vaikuttaa terveyteesi tai suorituskykyyn.

On aina hyvä idea käyttää tämän tyyppisiä juomia kohtuudella ja ottaa huomioon yksilölliset terveystarpeesi ja herkkyytesi. Jos olet epävarma tietystä tuotteesta tai sen ainesosista, terveydenhuollon ammattilaisen konsultaatio voi tarjota henkilökohtaista opastusta.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.