FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
24 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

M Desk Organizer kaapeleille, Alogy Stripeille Tuotekuvaus + tärkeimmät ominaisuudet

Tuotteen kohokohdat: Tuotemerkki: Alogy Tuotetyyppi: Järjestäjä / kaapelirasia, nauhat Väri: musta Laatikon mitat (pituus/leveys/korkeus): 31 x 13 x 12,5 cm Materiaali: puolimatta PVC Suljin: napsautus, joka rajoittaa lasten pääsyä järjestäjän sisältöön Tarkoitus: kaapelit, jatkojohdot, nauhat, virtalähteet, laturit, pienelektroniikka jne. Se sopii täydellisesti pöydälle, lattialle tai laatikkoon - säädä se tarpeidesi mukaan! Erittäin helppokäyttöinen Valmistettu kestävistä, joustavista materiaaleista, jotka kestävät vaurioita Minimoi kaapeleiden ja laitteiden vaurioitumisriskin
Ei enää rumia kaapeleita näkyvissä! Ei enää sotkuisia vasemmanpuoleisia kaapeleita, jotka sotkeutuvat ja keräävät paljon pölyä! Alogy Storage Box on täydellinen ratkaisu päivittäin käyttämiemme kaapeleiden ja laitteiden järjestämiseen. Erityisesti suunnitellut kaapelireiät laatikon molemmille puolille mahdollistavat kaapeleiden hallinnan entistä paremmin. Järjestäjä on täydellinen ratkaisu, jos talossa on pieniä lapsia ja lemmikkejä. Kaapeleiden siivoaminen vähentää onnettomuusriskiä.
Kompaktit mitat - paikka missä haluat! Säiliön kompaktien mittojen ansiosta voit sijoittaa sen helposti pöydälle, laatikkoon, lattialle, pöydän alle tai mihin tahansa muuhun huoneen, toimiston nurkkaan! Järjestäjän mitat: Pituus: 31cm Leveys: 13cm Korkeus: 12.5cm
Kaikki yhdessä paikassa Alogy Storage Box Organizer on täydellinen ratkaisu kaikille, jotka käyttävät useita laitteita. Siihen mahtuu helposti useita jatkojohtoja, kaapeleita ja laitteita. Se sopii täydellisesti mihin tahansa paikkaan kotona tai toimistossa. Lisäksi sitä voidaan käyttää kehyksen tai lampun jalustana. Se toimii hyvin myös matkoilla ja antaa sinun järjestää tilaa helposti esimerkiksi bussissa tai asuntoautossa.
Kaikki käden ulottuvilla! Tutustu muihin tarjouksiimme ja valitse sinulle sopivat lisävarusteet. Muistaa! Löydät useita lisävarusteita, kuten: karkaistu lasi, pidikkeet, autolaturit, FM-lähettimet, kaapelit tai kuulokkeet.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.