FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
25 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Kannettava CB Midland Alan 42 DS -radioasema automaattisella Squelchillä

119,99 € /kappale veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
1 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
100 kappaletta
Maa
Romania
Tavararyhmä
Uusi  
Viimeisin päivitys
8 kuukautta sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus

Antelias näyttö
Näyttö on runsas, ja se perustuu aseman kokoon, vihreään valaistukseen ja kanavanäyttöön, päästö- / vastaanottotasoihin sekä useisiin muihin aktiivisiin tuoteominaisuuksiin.
Pienemmät mitat
Nyt voit nauttia enemmän pienimmän CB-radioaseman eduista. Radioasema putoaa kämmenellesi (samanlainen kuin radiopuhelin) ja sitä voidaan käyttää yhdellä kädellä ilman ongelmia. Lisäksi pienennetyt mitat mahdollistavat sen sijoittamisen käsinojaan tai pieniin tiloihin missä tahansa autossa.
Lisää ominaisuuksia
Vaikka se on hyvin pieni asema, siinä on paljon ominaisuuksia: Squelch Digital Auto, Channel Scan, Dual Watch, Keypad Lock, Cractual Lighting, Fast Channel Navigation, EMG, High / Low Power (4W / 1W).
Monikaistainen
Niille, jotka käyttävät muita muissa Euroopan maissa käytettyjä viestintäkaistoja, asema on varustettu mahdollisuudella muuttaa työstandardia kunkin maan mukaan.
Säädettävä teho
Suuri/matala säädettävä päästöteho on hyödyllinen joissakin EU-maissa, joissa sitä säännellään eri lailla kuin Romaniassa ja joissa asemaa käytetään avoimella kentällä akkuvirran säästämiseksi.

Verkkoyhteydet
Alan 42 DS on kaksikäyttöinen monitoimiauto: autossa, jossa on koriantenni, ja avoimella kentällä (pysäköinti) paristoilla ja BNC-antennilla. BNC-liittimen avulla voit liittää pienen antennin vain avoimeen asemaan (pysäköinti). Mikrofonin ja kuulokkeiden / kaiuttimien kytkentä mahdollistaa erillisen handsfree-Midland MA31-L: n liittämisen, jolla voimme lähettää suoraan lavalierista ja vastaanottaa sen kuulokkeiden kautta korvasta.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.