FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
19 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tekeir Mini kannettava projektori kaukosäätimellä ja sisäänrakennetulla kaiuttimella oranssi 15kpl

450,00 € /varasto veroton hinta
Neuvoteltavissa

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
1 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
15 kappaletta
Maa
Irlanti
Tavararyhmä
Uusi  
Toimitusaika
5 päivää
SKU:
Mini-Portable-Projector-Orange
EAN:
0609766697952
Viimeisin päivitys
1 kuukausi sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus

Tarjoamme varastossa kannettavaa miniprojektoria, jossa on kaukosäädin ja sisäänrakennettu kaiutin oranssi 15kpl - Kuvaus

Toimitusmaksu veloitetaan tilattujen tavaroiden määrästä tai etäisyydestä riippuen****
Minimitilausmäärä 1****

Lahja lapsille: Miniprojektori on pakollinen tuote lapsille sarjakuvien ja videoiden katseluun, mikä on erittäin suosittu lasten keskuudessa. Kun projektorilla katsotaan kaukaa, se voi heijastaa enintään 150 tuumaa (suositeltu 50-80 tuumaa). Lasten pitäminen poissa matkapuhelimista ja iPadeista voi suojata heidän silmiään.

Pieni ja kannettava: Minivideoprojektori on pieni ja kannettava, ja sitä voidaan kuljettaa taskussa tai laukussa. Jopa lapset voivat pitää sitä helposti. Voit nauttia elokuvista, videoista ja peleistä riippumatta kotona tai ulkopihalla, matkustaa, telttailla ja muissa paikoissa.

tukee 1080P full HD: tä ja luonnollinen resoluutio on noussut 800 * 480: een. Paranna projisoidun kuvan kirkkautta ja värikylläisyyttä, jotta kuva olisi selkeämpi ja mukavampi (pimeä huone on parempi).

Useita liitäntöjä: Pieni projektori on varustettu useilla porteilla, mukaan lukien HDMI-, USB-, audio-, Micro SD-, TF- ja AV-liitännät. Se voidaan helposti liittää useisiin medialaitteisiin, kuten TV-laatikoihin, kannettaviin tietokoneisiin, pöytätietokoneisiin, digitaalikameroihin, HDMI-yhteensopiviin laitteisiin videoiden, TV-sarjojen, valokuvien jakamisen ja pelien toistamiseen jne

Power Bank supply: Kannettava miniprojektori saa virtansa virtalähteestä (siinä ei ole sisäänrakennettua akkua), Se voi saada virtansa myös matkapuhelimen laturista, autolaturista tai virtalähteestä mikro-USB-liitännän kautta (on tuettava 5V / 2.5A), nauti milloin ja missä tahansa.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.