FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
18 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Tätä Kegelin harjoituspakettia voidaan käyttää mobiilisovelluksen, painetietojen ja harjoitusoppaiden kanssa reaaliajassa. (Koulutus+Värähtelevä)

Se on valmistettu silkkisestä silikonista, oikeassa koossa päästämään sisään ilman ylimääräistä painetta ja oikeassa koossa lantionpohjan lihasharjoitteluun.

Tässä paketissa on älykäs Kegel Ball, joka voidaan yhdistää APP: hen. Harjoitustiedot näkyvät suoraan puhelimessa, joten voit tietää paremmin lantionpohjan lihasterveydestäsi. APP voi tukea 9 kieltä, englantia, venäjää, japania, saksaa, ranskaa, espanjaa, italiaa, portugalia ja kiinaa. Sitä voidaan käyttää myös täryttimenä. Nastareikä USB ladattava, asia itsessään on kaikki vedenpitävä muotoilu.

Älykkään Kegel-pallon ohella on lantionpohjan lihasten kuntoutuslaite. 4 erilaista palloa, joista jokaisella on erilainen väri ja paino, se tekee harjoittelusta tieteellisemmän. Voit vaihtaa palloja tilanteesi mukaan saadaksesi paremman harjoittelun. 4 palloa ei voi värähtellä, se on vain harjoittelua varten.

Toivomme, että se voi helpottaa naisten seksiä. Se ei ole koskaan sääli, se on TARVE.

Olemme kaikkien näiden tuotteiden lähdetehdas. MOQ voi olla joustava tilanteesta riippuen. Ota rohkeasti yhteyttä, jos tarvitset lisätietoja.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.