FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
22 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Keittiö FM-verkkoradio Auna KR-140 LED BT

45,94 € /kappale veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
1 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
rajoittamaton
Maa
Puola
Tavararyhmä
Uusi  
SKU:
4260509684149
EAN:
4260509684149
Viimeisin päivitys
3 viikkoa sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus


KR-140 Keittiöradio Bluetooth-viritin FM LED valkoinen
Aunan KR-140-keittiöradio ei ole vain musiikkiviihdettä ruoanlaiton aikana. Bluetooth-toiminnon ansiosta sisäänrakennettu radio voidaan liittää älypuhelimeen ja käyttää kaiutinpuhelimena.
Tämän keittiöradion todellinen etu on sisäänrakennettu Bluetooth-liitäntä. Sen avulla voit suoratoistaa musiikkia langattomasti älypuhelimista, kannettavista tietokoneista tai tableteista. Kaksi stereokaiutinta on vastuussa huippuhittien soittamisesta, ja niitä tukee kaksi pientä bassokaiutinta, jotka takaavat alhaisen bassotoiston. Lisäksi Bluetoothin avulla voit käyttää radiota handsfree-järjestelmänä, joten voit vastata saapuviin puheluihin milloin tahansa sisäänrakennetun mikrofonin avulla.
Bluetoothin lisäksi AUNA KR-140 -keittiöradiossa on vedenpitävä kosketusnäyttö, jonka kautta kaikkia toimintoja ohjataan. Tämän ansiosta sisäänrakennettua radiota voidaan käyttää helposti kypsennyksen aikana, ja sen päätyttyä puhdista kaikki likaiset näytöt.
Perusvarustukseen kuuluu myös FM-PLL-radioviritin, jossa on muistia 40 radioasemalle ja LED-valaistus. Kirkkaan valaistuksen (9 LEDiä) avulla voit valaista työpintaa. Erityinen etu on säädettävä kypsennysajan ajastin, joka auttaa pitämään silmällä eri ruokien oikeaa kypsennysaikaa. Laajat herätystoiminnot, joissa on ohjelmoitava kaksoishälytys- ja torkkutoiminto sekä uniajastin, täydentävät laitteen toimintoja. Herätyssignaali voidaan valita – radion tai äänisignaalin kautta.

Perustiedot:Handsfree-toiminto: käytännöllinen handsfree Bluetoothin kauttaEasy-yhteys: yhdistä tabletti, älypuhelin ja tietokone langattomasti Bluetoothin kauttaHyvä ääni: Stereokaiuttimet ja subwooferit tuottavat jopa 10 vuoden musiikkitehon Kaikki näkyvissä: Kirkas valaistus (9 LEDiä) työpinnan valaisemiseksiHelppo puhdistaa:    Kosketusnäyttö voidaan helposti pyyhkiä kypsennyksen aikana ja sen jälkeen ViimeistelyTäydellinen apu: käytännöllinen kypsennysajastin ja kaksinkertainen hälytysapu ruoanlaitossaOminaisuudet: Bluetooth-versio: 4.1BT-profiilit: A2DP, AVRCP, HSPBoit-alue: jopa 10 metriäLähtöteho: 2.7 x 2 wattia RMSImpedance: 4 ohmiaTaajuusalue: 80 - 18,000 HzFM-taajuusalue: 87.5 - 108 MHzRDS-toiminnot: aikasynkronointiAseman muisti: 40 asemaaVirtalähde: 220-240 V ~ | 50/60 Hz (5 V, 2 A)

Toimituksen laajuus:
1 x laite
1 x virtalähde
Kiinnitysmateriaali
Käyttöohje saksaksi (muut kielet: englanti jne.)

Mitat:Mitat: n. 27 x 4,7 x 15 cm (LxKxS, pistokkeen kanssa)Paino: n. 0,63 kg



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.