FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
20 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

KEITTIÖN VAAKA ELEKTR. 5KG VESIMITTAUSPARISTOJA

5,95 € /kappale veroton hinta
Neuvoteltavissa
OLEN TILAAMASSA

Minimitilaus
1 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
2596 kappaletta
Maa
Puola
Tavararyhmä
Uusi  
SKU:
MS 3159w
EAN:
5902934835268

Ottaa yhteyttä Soita

KEITTIÖN VAAKA ELEKTR. 5KG VESIMITTAUSPARISTOJA - kuvaus


KEITTIÖVAAKA elektroninen MESKOElekttronic keittiövaaka, jonka enimmäiskantavuus on 5 kg ja tarkkuus 1 g. Erittäin hyödyllinen punnittaessa suuria ja raskaita tuotteita.

TASAPAINON EDUT: KANTAVUUS JOPA 5KG + TARKKUUS 1GLCD-NÄYTTÖALUSTA KESTÄVÄSTÄ MUOVISTAYLIKUORMITUKSEN ILMAISINMANUAALINEN JA AUTOMAATTINEN SAMMUTUSTTTHANG-REIKÄSUUNNITTELU SOPII MIHIN TAHANSA KEITTIÖÖNKAIKKI TARVITTAVAT MITTAYKSIKÖT (g, ml + veden ja maidon tilavuuden mittaus)Pienen koonsa ansiosta vaaka on kätevä säilyttää ja mahdollistaa tehokkaan käsittelyn.

~ TARYN TOIMINTO! Tämän ansiosta voit helposti käyttää suosikkikulhoasi tai mukiasi punnitsemaan irtonaisia tuotteita, kuten jauhoja, riisiä, sokeria, maitoa jne. TARKKA PUNNITUS PAKKAUKSELLA, MUTTA MITTAUSTULOS ANNETAAN ILMAN PAKKAUKSEN PAINOA! Esimerkiksi:1. Lyöt vetoa kuppiin kaadettujen rouheiden painosta2. Paino mittaa kupin ja rouheiden painon.3. Näytössä näkyy vain rouheiden paino.

~ TÄYDELLINEN MIHIN TAHANSA KEITTIÖÖN! Kompakti koko tarkoittaa, että paino itsessään ei vie paljon tilaa keittiössämme. LUJITEMUOVISTA VALMISTETTU PINTA - takuu kestävyydestä vuosiksiKANTAVUUS JOPA 5 KG 1 G: N TARKKUUDELLA - MITTAA TARKASTI MINKÄ TAHANSA MÄÄRÄNYLIKUORMITUKSEN ILMAISIN - VÄLTTÄMÄTÖN TOIMINTO KÄTEVÄÄN KÄYTTÖÖNAUTOMAATTINEN SAMMUTUS - JONKA ANSIOSTA SÄÄSTÄT AKKUJASe vastaa myös ihmisten tarpeisiin, jotka välittävät aterioiden koosta terveydellisistä syistä.

TÄRKEIMMÄT PARAMETRIT:NÄYTÖN KOKO - 107mm x40mmPAINO PINTAKOKO - 160mmx155mmLAITTEEN KOKO - 240mm x 150mmVIRTALÄHDE - 1x CR2032-akku (mukana)MATERIAALI - PLASTICCOLOR - valkoinenVALMISTAJA - ALKUPERÄISEEN PAKKAUKSEEN PAKATUSSA MIESTEN TUOTTEESSA ON PUOLANKIELISET OHJEET JA MONET MUUT.

TARJOUKSESTAMME LÖYDÄT TÄMÄN MALLIN MYÖS MUISSA VÄREISSÄ--------------------->KUTSUMME SINUT SELAAMAAN HUUTOKAUPPOJAMME!


Maksutavat

  • Siirto
  • Käteinen
  • Verkkomaksut
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCard
  • Maestro

Toimitusmenetelmät

  • Henkilökohtainen kokoelma
  • Kotimaan toimitus
  • Kansainvälinen toimitus

Tukkukauppiaan muut tarjoukset

Muut tarjoukset tässä kategoriassa

Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.