FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
17 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus


Älykkyys DAB+ Keittiöradio, Alexa-ääniohjaus, Spotify, BT, hopea
Älykäs keittiöradio älykkäällä muotoilulla: auna's Intelligence DAB+ vakuuttaa tehokkaana, monikäyttöisenä ja kompaktina kumppanina keittiössä.
Kompaktien mittojensa ja älykkään kaksoisasennuskonseptinsa ansiosta monipuolinen DAB+/FM-radio 5 W RMS:llä voidaan sijoittaa kaappien ja keittiön hyllyjen alle tai pöydälle. Sisäänrakennetulla DAB+/FM-antennilla varustettu radio vastaanottaa analogisen signaalin lisäksi kaikki digitaaliset radioasemat ilman häiriöitä.
Auna Intelligence DAB+ -keittiöradio on myös älylaite kotonasi: Sinun ei tarvitse painaa mitään painikkeita täällä, koska Alexa-äänipalvelun avulla voit toimia äänikomennoilla: Alexa, toista musiikkia! Esimerkiksi yksi lukuisista äänen suoratoistopalveluista, joihin Intelligence DAB+ -älypistorasiaradio voi muodostaa yhteyden WLAN-verkon kautta: Voit käyttää Amazon Musicia, audiblea, Pandoraa, TuneIniä jne. Oikealla Amazon-tilillä meillä on tietysti kaikki Alexa-äänipalvelun ominaisuudet käytettävissäsi: Anna itsesi muistaa määräajat, kuunnella suosikkimusiikkiasi, saada säätietoja, anna itsesi vastata kysymyksiin tai nauraa kuunnellessasi vitsejä Chuck Norrisista - Alexa-ominaisuudet rikastuvat päivä päivältä, mikä helpottaa jokapäiväistä elämää.
TuneIn Intelligence -suoratoistopalvelun avulla auna DAB+:sta tulee online-radio, jonka avulla voit vastaanottaa digitaalisesti tuhansia radioasemia ympäri maailmaa ja kuunnella niitä ilman melua tai häiriöitä. Niille, jotka eivät riitä, he voivat käyttää älyradion ominaisuuksia Bluetooth-vastaanottimena yhdistämällä sen älypuhelimen, tabletin tai MP3-soittimen musiikkitiedostopankkeihin.
Älykästä ja monipuolista laitetta voidaan käyttää luonnollisesti Linkplayn kautta myös Multiroom-tilassa, mikä luo Multiroom-ympäristön. On mahdollista muodostaa pariliitos max. 6 sopivaa laitetta, jotka varmistavat musiikin lisäksi koko huoneiston, myös siirtävät ne sinne, missä olet. Jos haluat hallita Multiroom-verkkoa tai muodostaa yhteyden Spotify Connectin Premium-tiliin, käytä aunan yksinkertaista Intelligence-sovellusta, joka on saatavana sekä iOS- että Android-laitteille. Perustoimintoja voidaan ohjata myös suoraan laitteesta kevyesti toimivilla painikkeilla.
Olitpa sitten ryyppäämässä aamulla, laittamassa ruokaa tai rentoutumassa illalla: Intelligence DAB+ -keittiöradion avulla olet aina parasta viihdettä.
Huomaa, että tällä laitteella Alexa toimii vain aktiivisella saksalaisella, englantilaisella tai yhdysvaltalaisella Amazon-tilillä.

Perustiedot:

Maksimaalinen kuuntelunautinto: Tuhannet radioasemat helposti saatavilla DAB+/FM-radion ja Tuneln-suoratoistopalvelun kautta
Älylaite: Alexa-äänipalvelu ja ääniohjaus Amazon Alexan kautta
Äänen suoratoisto: Amazon Musicista, audible, Pandora, TuneIn tai Spotify Connect
Älykäs ja helppo asennus: Kompakti asennus kaappeihin ja keittiöhyllyille DSS Layoutin ansiosta
Pöytälevyn ominaisuudet: Tyylikkäänä seisovana laitteena
Langaton ja kätevä: Blueutooth-toiminto äänen suoratoistoon älypuhelimesta, kannettavasta tietokoneesta tai tabletista
Auna Intelligence -sovellus: Multiroom-verkon ja Spotify Connect -yhteyden hallinta
Kaikki näkyvissä: Kirkas LCD-näyttö taustavalolla
Täysi teho: 5 W:n RMS-monokaiutin

Majoituspaikkaa:

DSS-asettelun käsite
Mukana älykäs sisäänrakennettu laite
Radio DAB+/FM
Bluetooth-toiminto
Alexa Voice Service vaatii oikean Amazon-tilin
Alexa: Tapaamismuistutukset, säätiedot, suosikkikappaleet, vastaukset kysymyksiin ja paljon muuta.
Sopivat laitteet Multiroom-jakamiseen löytyvät tältä sivulta
Kyky hallita toimintoja suoraan laitteessa
10 muistipaikkaa radioasemille
LCD-näyttö taustavalolla
Väri: hopea
Lähtöteho: 5W RMS
Virtalähde: 220–240 V ~ | 50/60 Hz

Mitat: Mitat: n. 18 x 6,5 x 20 cm (leveys x korkeus x syvyys) Virtajohdon pituus: n. 1,50 mPaino: n. 0,8 kg



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.