FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
11 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Kit-radioasema CB CRT Mike + antenni PNI Extra 45 magneetilla

84,40 € /kappale veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
1 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
25 kappaletta
Maa
Romania
Tavararyhmä
Uusi  
Toimitusaika
5 päivää
SKU:
PNI-PACK35
EAN:
1094922160071
Viimeisin päivitys
Yli kuukausi sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus


Mikrofoni 3-värisellä LCD-näytöllä
CB CRT Mike -radioasemalla on alumiinirunko, joka tarjoaa erittäin tehokkaan lämmöntuotannon. Kaikki aseman säätimet sijaitsevat mikrofonissa, joka on myös varustettu LCD-näytöllä, joka on valaistu 3 värillä (sininen, oranssi, violetti), joka muistuttaa enemmän radiopuhelinta kuin tavallista CB-aseman mikrofonia.

Päästöteho 4W
Asema noudattaa Romaniassa voimassa olevaa lainsäädäntöä, joka on yhdenmukaistettu eurooppalaisten normien mukaisesti, ja sen suurin sallittu oikeudellinen teho on 4 W.

AM/FM
CB CRT Mike -radioasema mahdollistaa viestinnän molemmilla taajuustyypeillä: AM ja FM. Se on myös varustettu nopealla kansainvälisten hätä- ja infotrafisten kanavien valitsimella, nimittäin 9-19.

Huomaamaton ja tehokas
PNI Extra 45 -antenni on pienin CB-antenni (sen korkeus on vain 45 cm), joka voidaan asentaa sekä autoihin että pakettiautoihin tai minibusseihin. Sen pieni koko tekee siitä melkein huomaamattoman ja sekoittaa sen helposti radioantenniin. Keskimääräinen vastaanottoetäisyys on 10 km.

Helppo asennus ja kalibrointi
PNI Extra 45 -antenni on helppo asentaa yksinkertaisesti ruuvaamalla korva auton kupoliin kiinnitettyyn magneettiin, mutta myös kalibroida kiertämällä kärkeä ruuvilla, kunnes saavutetaan haluttu suorituskyky. On suositeltavaa, että antennin säätö / kalibrointi suoritetaan erikoistuneen henkilöstön kanssa siihen liittyvillä laitteilla.

Melunvastainen muotoilu
PNI Extra 45 -antennissa on erityinen melunestorakenne, jonka avulla ilma liukuu korvan ympäri ja eliminoi tuulen kohinan.Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.