WEEKEND SALE
-25%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Kit Radioasema CB PNI ESCORT HP 8000L ASQ + antenni CB Midland LC59 c

59,15 € /kappale veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
1 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
100 kappaletta
Maa
Romania
Tavararyhmä
Uusi  
Tuotemerkit
HP
Toimitusaika
5 päivää
SKU:
PNI-PACK26
EAN:
5949066507977
Viimeisin päivitys
Yli kuukausi sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus


ASQ säädettävä
CB-segmentin innovaatio, säädettävä automaattinen squelch (ASQ) tarjoaa maksimaalisen mukavuuden jopa vaativimmille CB-radioasemien käyttäjille. Jos tähän asti olemme tottuneet aktivoimaan / poistamaan ASQ: n käytöstä, nyt PNI tuo sen säätötoiminnon, toiminnon, joka mahdollistaa jopa 100%: n häiriöiden, taustamelujen ja häirinnän poistamisen CB-kaistalla.

Mikrofonin ASQ-painike
Ajomukavuuden lisäämiseksi PNI on sijoittanut automaattisen squelch (ASQ) on/off -painikkeen mikrofoniin. Tämän painikkeen lisäksi mikrofonista löytyy myös ylös/ alas-painikkeita kanavien vaihtamiseen, joten sinun ei tarvitse ottaa silmiäsi pois tieltä näiden päätoimintojen käyttämiseksi.

Pieni
Voit käyttää tuotetta missä tahansa autossa, koska se on yksi markkinoiden pienimmistä CB-asemista. Vankka ja miellyttävä muotoilu, se voidaan sijoittaa mihin tahansa paikkaan: käsinoja, lauta, istuinten väliin, häiritsemättä tai häiritsemättä.

Viestinnän etäisyys
Viestintäetäisyys on ratkaiseva tekijä CB-antennin hankinnassa ja käytössä. Siten vähintään 7 km: n tiedonsiirtoetäisyys saavutetaan ihanteellisissa työolosuhteissa: kalibroitu antenni, avoin kenttä ilman esteitä, asema, jonka suurin laillisesti sallittu teho on 4 W ja vakiovastaanotto. Kaikki esteet, kuten: kukkulat, vuoret, rakennukset, voivat johtaa tämän etäisyyden pienenemiseen.

Magneettinen pohja
Tämän paketin magneettinen pohja on varustettu 4 m: n kaapelilla, joka riittää antennin sijoittamiseen kupoliin, ja halkaisija 78 mm tehokkaalla magneetilla, joka antaa antennille vakauden jopa suurilla nopeuksilla.

Täydellinen paketti
Tämä tuote tarjoaa sinulle kaiken, mitä tarvitset tien päällä: mikrofoniaseman, antennin, magneettisen tukiaseman ja väylän kalibrointia varten. Sinun tarvitsee vain asentaa ne koneeseen ja tehdä kalibrointi käyttääksesi niitä parhaalla mahdollisella suorituskyvyllä.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.