FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
23 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Kit-radioasema CB TTi TCB-550 + antenni CB Midland LC59 magneetilla

61,64 € /kappale veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
1 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
1 kappale
Maa
Romania
Tavararyhmä
Uusi  
Toimitusaika
5 päivää
SKU:
TTI-PACK27
EAN:
5949066508066
Viimeisin päivitys
10 kuukautta sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus


Laillinen teho 4W
Radioasema CB TTi TCB-550 noudattaa Romaniassa voimassa olevaa lainsäädäntöä, joka on yhdenmukaistettu eurooppalaisten normien mukaisesti, ja sen suurin sallittu oikeudellinen teho on 4 W.

Automaattinen squelch - DSS
Yksi Romanian ja Euroopan myydyimmistä asemista, se loistaa pienellä koollaan, helppokäyttöisyydellään ja erinomaisella suorituskyvyllään sekä vastaanotossa että lähetyksessä infotrafic-kanavilla eikä vain.

Monikaistainen
Asema noudattaa voimassa olevia eurooppalaisia normeja ja mahdollistaa viestinnän 40 kanavalla 27 MHz: n kaistalla, jota käytetään infotraficiin.

Mobiiliasema
Yksi arvostetuimmista asemista loistaa pienellä koollaan, helppokäyttöisyydellään ja erittäin hyvällä suorituskyvyllään sekä vastaanotossa että säteilyssä infotrafic-kanavilla eikä vain.

40 kanavaa
Asema noudattaa voimassa olevia eurooppalaisia normeja ja mahdollistaa viestinnän 40 kanavalla 27 MHz: n kaistalla, jota käytetään infotraficiin.

FM/AM
TTi TCB-550 -radioasema mahdollistaa viestinnän molemmilla taajuustyypeillä: AM ja FM. Se on myös varustettu nopealla kansainvälisten hätä- ja infotrafic-kanavien valitsimella, nimittäin 9-19.

4-nastainen mikrofoni
Radioviestintä tapahtuu simplex-järjestelmässä mikrofonin ja kaiuttimen avulla: yksi puhuu ja muut kuuntelevat. Mikrofoni on normaalikokoinen, helppo käsitellä ja se on elektreettityyppinen 4-nastaisella liittimellä.

Suorituskyky
Midland LC59 -tuotteen suorituskyky liittyy läheisesti antennin teknisiin ominaisuuksiin ihanteellisissa kokoonpano- ja käyttöolosuhteissa: SWR < = 1,2, suurin teho 300 W, impedanssi 50 ohmin vastus jne.

Viestinnän etäisyys
Viestintäetäisyys on ratkaiseva tekijä CB-antennin hankinnassa ja käytössä. Siten vähintään 7 km: n tiedonsiirtoetäisyys saavutetaan ihanteellisissa työolosuhteissa: kalibroitu antenni, avoin kenttä ilman esteitä, asema, jonka suurin laillisesti sallittu teho on 4 W ja vakiovastaanotto. Kaikki esteet, kuten: kukkulat, vuoret, rakennukset, voivat johtaa tämän etäisyyden pienenemiseen.

Magneettinen pohja
Tämän paketin magneettinen pohja on varustettu 4 m: n kaapelilla, joka riittää antennin sijoittamiseen kupoliin, ja halkaisija 78 mm tehokkaalla magneetilla, joka antaa antennille vakauden jopa suurilla nopeuksilla.

Täydellinen paketti
Tämä antenni on valmis asennettavaksi pakkauksessa: antenni, magneettinen pohja ja imbus kalibrointia varten. Sinun tarvitsee vain asentaa magneettinen pohja, liittää se CB-radioasemaan ja tehdä kalibrointi käyttääksesi sitä parhaalla mahdollisella suorituskyvyllä.Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.