FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
23 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Kit-radioasema CB TTi TCB-550 + antenni PNI ML160 magneetilla

57,42 € /kappale veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
1 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
1 kappale
Maa
Romania
Tavararyhmä
Uusi  
Toimitusaika
5 päivää
SKU:
TTI-PACK21
EAN:
5949066505508
Viimeisin päivitys
10 kuukautta sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus


Laillinen teho 4W

Radioasema CB TTi TCB-550 noudattaa Romaniassa voimassa olevaa lainsäädäntöä, joka on yhdenmukaistettu eurooppalaisten normien mukaisesti, ja sen suurin sallittu oikeudellinen teho on 4 W.

Automaattinen squelch - DSS

Yksi Romanian ja Euroopan myydyimmistä asemista, se loistaa pienellä koollaan, helppokäyttöisyydellään ja erinomaisella suorituskyvyllään sekä vastaanotossa että lähetyksessä infotrafic-kanavilla eikä vain.

Monikaistainen

Asema noudattaa voimassa olevia eurooppalaisia normeja ja mahdollistaa viestinnän 40 kanavalla 27 MHz: n kaistalla, jota käytetään infotraficiin.

Mobiiliasema

Yksi arvostetuimmista asemista loistaa pienellä koollaan, helppokäyttöisyydellään ja erittäin hyvällä suorituskyvyllään sekä vastaanotossa että säteilyssä infotrafic-kanavilla eikä vain.

40 kanavaa

Asema noudattaa voimassa olevia eurooppalaisia normeja ja mahdollistaa viestinnän 40 kanavalla 27 MHz: n kaistalla, jota käytetään infotraficiin.

FM/AM

TTi TCB-550 -radioasema mahdollistaa viestinnän molemmilla taajuustyypeillä: AM ja FM. Se on myös varustettu nopealla kansainvälisten hätä- ja infotrafic-kanavien valitsimella, nimittäin 9-19.

4-nastainen mikrofoni

Radioviestintä tapahtuu simplex-järjestelmässä mikrofonin ja kaiuttimen avulla: yksi puhuu ja muut kuuntelevat. Mikrofoni on normaalikokoinen, helppo käsitellä ja se on elektreettityyppinen 4-nastaisella liittimellä.

Suorituskyky

PNI ML160 -tuotteen suorituskyky liittyy läheisesti antennin teknisiin ominaisuuksiin ihanteellisissa kokoonpano- ja käyttöolosuhteissa: SWR < = 1,1, Suurin käytetty teho 600 W, impedanssi 50 ohmia, ruostumaton teräs jne.

Viestinnän etäisyys

Viestintäetäisyys on toinen ratkaiseva tekijä CB-antennin hankinnassa ja käytössä. Siten suurin vähintään 15 km: n tiedonsiirtoetäisyys saavutetaan ihanteellisissa työolosuhteissa: kalibroitu antenni, avoin kenttä ilman esteitä, asema, jonka suurin laillisesti sallittu teho on 4 W ja vakiovastaanotto. Kaikki esteet, kuten: kukkulat, vuoret, rakennukset, seinät, voivat johtaa tämän etäisyyden pienenemiseen.Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.