FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
15 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

PLANTUP-korkeustaitettava kukkateline on tehokkain tapa istuttaa. Se koostuu kukan muotoisista ruukuista, jotka pinotaan päällekkäin ja sopivat täydellisesti yrtteihin, vihreisiin, kukkiin, vihanneksiin ja muuhun.

Kastele vain yläkattila ja vesi virtaa siitä alemmille tasoille. Ruukut asetetaan tukevasti päällekkäin. Jalustaan mahtuu jopa 21 kasvia, ja siitä voidaan tehdä vielä korkeampi raudoituksilla. Täydellinen parvekkeille tai pieniin puutarhoihin.

OPTIMAALINEN TILANKÄYTTÖ: PLANTUP on ihanteellinen pieniin tiloihin, joissa ei ole perinteisiä puutarha-alueita, kuten asuntoihin ja kaupunkiympäristöihin.
TÄYDELLINEN ALOITTELIJOILLE: Korkealle taitettavat kukkaruukut ovat täydellinen aloituspakkaus herkullisten mansikoiden, rehevien kukkien ja aromaattisten yrttien kasvattamiseen.
ITSEKASTELUJÄRJESTELMÄ: Jokaisessa taimitaskussa on sisäänrakennettu kastelusäiliö, josta vesi valuu alaspäin. Tämä viemärijärjestelmä antaa veden virrata alemmille tasoille, kunnes se kerääntyy pohjalokeroon. Tämä estää juuria mätänemästä ja pitää kasvit terveinä.

Väri: valkoinen tai tiili



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.