FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
23 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Kuivajää suoraan valmistajalta, saatavana missä tahansa määrässä.

Sublimoituu haihtuvaan muotoon -78 ° C: ssa ilman nestefaasia. Turvallinen ympäristölle mahdollistaa monenlaisia sovelluksia:

- lääkkeiden ja elintarvikkeiden kuljetus

-jäähdytysneste teollisuuslaboratorioissa ja kylmävarastoissa

-kuivajääpuhdistus

-gastronomia

-erikoistehosteet (tavallisten jääkuutioiden korvaaminen juomissa)

-ensimmäinen tanssi pilvissä, savu konserteissa

1.Turvatoimet ja käyttäytymissäännöt:

- Kun olet kosketuksissa kuivajään kanssa, muista olla koskematta siihen suoraan paljain käsin, sinun tulee tehdä se sille omistetuilla välineillä tai laitteilla

– Kuivajäätä ei ole tarkoitettu suoraan kulutukseen. Sitä ei saa käyttää juomien jäähdyttämiseen. Kuivajää on pakastus- ja jäähdytysaine. Kuivajäällä ei ole mitään tekemistä kuluttajien jääkuutioiden kanssa.

- Kuivajääsäiliön avautumisaika ja siten suoraan säiliössä vietetty aika on pidettävä mahdollisimman lyhyenä.

– On muistettava, että kuivajään ominaisuuksien vuoksi sitä ei pidä säilyttää tiiviisti suljetuissa, sopimattomissa astioissa, koska se uhkaa räjäyttää ne, mikä voi olla vaarallista terveydelle ja elämälle.

– Kuivajääsäiliö ja itse kuivajää tulee säilyttää lasten ja eläinten ulottumattomissa.

- Suora kosketus hiilidioksidin (CO2) kanssa kiinteässä muodossa (kuivajään lämpötila on - 78 ° C) voi aiheuttaa paleltumia.

- Älä anna nielemistä. Kuivajään nieleminen voi johtaa erittäin vakaviin sisäisiin vammoihin. Jos kuivajäätä niellään, on annettava välittömästi lääkärin hoito.

- Älä vie kuivajäätä viemäreihin, kellareihin, akseleihin jne., joissa sen pitoisuus nousisi liian korkeaksi.

2.Jos kyseessä on suora kosketus kuivajään kanssa, sinun on:

- Ihokosketus: pese ihon paleltumia noin 15 minuutin ajan haalealla vedellä, peitä sitten steriilillä sidoksella ja anna lääketieteellistä apua.

- Kosketus silmiin: kivulias ja vaikeasti parannettava paleltuma voi aiheuttaa pysyviä vaurioita näköön. Silmät kuivajään kanssa kosketuksen jälkeen huuhdellaan välittömästi haalealla vedellä, huuhtele toista vielä 15 minuuttia. Peitä sitten steriilillä sidoksella säilyttäen steriiliys. Anna välitöntä apua silmälääkäriltä.

– Höyryjen hengittäminen: pyörtymisen sattuessa vie uhri raittiiseen ilmaan ja aseta hänet turvalliseen asentoon ja soita sitten hätäkeskukseen

– Rakeiden saanti: kuivajää ei sovellu kulutukseen, se voi vahingoittaa vakavasti ruoansulatuskanavaa, sinun tulee välittömästi soittaa hätäpalveluihin.

– Ihmiset, joita on havaittu: kiihtynyt hengitys, päänsärky, kyvyttömyys liikkua, tajunnan puute, tulisi viedä raikkaaseen ilmaan, tarjota rauhaa ja lämpimiä vaatteita, soita välittömästi hätäkeskukseen



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.