FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
24 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Suihkuhoito peitetty Fila-ratkaisuilla

Filan Surface Care -sarja sisältää erilaisia hoitoja suihku- ja laattojen huoltoon. Ratkaisut ulottuvat puhdistus- ja tiivistystuotteista vesipisaroita estäviin käsittelyihin. Kaikki tuotteet suojaavat alkuperäisiä ominaisuuksia - muuttamatta ulkonäköä - ja tarjoavat nopean ja turvallisen levityksen. Tuotantoa tukee Filan uusi ISO 14001:2014 -sertifikaatti ja sen laajaa valikoimaa suosittelee yli 200 johtavaa lattiabrändiä.

Uusiin laattasuojiin kuuluu liuotinvapaa, tahroja hylkivä tiiviste – FILAMP90 ECO PLUS. Filan palkittuun Green Line -linjaan kuuluva LEED-hyväksytty kyllästyslaite on suunniteltu kiillotetuille posliinipinnoille ja luonnonkivelle. Se tarjoaa turvallisen, hajuttoman levityksen ja suojaa myös laastilinjoja.

Suihkukaapeissa kaksikäyttöinen lasinpuhdistusaine ja -suoja - FILANO DROPS - on huuhteluton suihkehoito, joka puhdistaa ilman raitoja. Se luo myös näkymättömän hydrofiilisen kalvon - samanlaisen kuin vesimolekyylit - joten vesipisarat liukuvat pois pinnoilta jättämättä kalkkijälkiä. Liuotinvapaa, happamaton koostumus on ihanteellinen laatoille, lasille ja peileille – sekä lasimosaiikeille ja lasitetulle keramiikalle. Sitä voidaan käyttää myös hanojen, teräsverhoilujen ja pleksilasin puhdistamiseen.

Alkupuhdistusta ja jatkuvaa huoltoa varten muita hoitoja ovat syväpuhdistava kalkinpoistoaine, DETERDEK; raskas rasvanpoistoaine ja vahanpoistoaine, FILAPS87; rutiininomainen suihkepuhdistusaine, FILAVIA BAGNO; laastinpuhdistus FUGANET ja myydyin pH-neutraali pesuaine, FILACLEANER.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.