FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
24 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

LAMPUN TASKULAMPPU SOLAR COB CAMPING POWERBANK TEHOKAS

7,05 € /kappale veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
50 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
rajoittamaton
Maa
Puola
Tavararyhmä
Uusi  
Viimeisin päivitys
1 kuukausi sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus

NZY ZJ-1158 on monitoiminen kannettava LED-taskulamppu. Se on varustettu sisäänrakennetulla 1200 mAh: n akulla ja sen avulla voit ladata älypuhelimesi USB: n kautta. Taskulampun ominaisuus on aurinkopaneelin läsnäolo, jonka avulla voit ladata laitteen missä tahansa paikassa, jossa on pääsy suoraan auringonvaloon. Voit valita tarvitsemasi valaistustyypin: päävalaisimen tai rungon hehkun. Kannettavalla lampulla on monia käyttötarkoituksia. Kätevän muotoilun avulla voit laittaa sen tasaiselle alustalle tai ripustaa sen sekä pitää sitä mukavasti käsissäsi vyöllä. Tämä laite voidaan asentaa mihin tahansa: makuuhuoneeseen tai lastenhuoneeseen, käytävään, kylpyhuoneeseen ja yleensä missä tarvitaan liikkuvaa valonlähdettä. Lamppu soveltuu käytettäväksi kannettavana taskulamppuna, lampuna, yövalona tai varavalonlähteenä huoneessa, kun virta on katkaistu. NZY ZJ-1158 on moderni lamppu käytettäväksi erilaisissa kotitilanteissa

ZJ-1158 monitoiminen retkeilylyhty on hyvä kumppani kalastuksessa, piknikillä, retkeilyssä, huvimajassa tai kotona, kun valot sammuvat. Lampulla on melko pieni paino, koska se on valmistettu kestävästä muovista ja toimii itsenäisesti sisäänrakennetun akun ansiosta. Siinä on myös Power Bank -toiminto USB-laitteiden hätälataukseen.

Lampun muotoilu on suunniteltu siten, että vyö voi pitää sitä kädessä pystysuorassa tai vaakasuorassa asennossa. Voit myös yksinkertaisesti sijoittaa lampun pystysuoraan mille tahansa tasaiselle pinnalle.

Teknisesti ZJ-1158-taskulamppu antaa kaksi sovellusvaihtoehtoa - taskulamppuna, jossa on suunnattu valovirta, ja lampuna / lampuna / yölamppuna hajavalolla. Taskulampussa on kaksi kirkkaustilaa ja hätävilkkutila, kun taas lampussa on vain kaksi kirkkaustasoa. Kaikki tilat vaihdetaan vuorotellen painamalla lampun yläosassa olevaa virtapainiketta.

Taskulampun akun lataaminen tapahtuu USB Type-C -tulon kautta tai aurinkopaneelista, joka sijaitsee lampun yläpäässä, kun se altistuu suoralle auringonvalolle. Lisäksi ZJ-1158-taskulamppu on varustettu tavallisella USB-tulolla USB-laitteiden lataamiseen. Molemmat liittimet on suljettu silikonikorkilla kosteuden, pölyn jne. sisäpuoli.

Ominaisuudet:

Tyyppi: Camping Light / Lyhty / yövalo

Malli: ZJ-1158

Materiaali: Muovi

Virtalähde: sisäänrakennettu ladattava akku

Lataus: USB Type-C + aurinkopaneeli

Käyttö: 5

Power bank -toiminto: Kyllä

Musta väri

koko: 13*10 cm

Varusteet:

Retkeilyvalaisin ZJ-1158 ladattavalla

USB/USB Type-C -latauskaapeli

Pakattu alkuperäiseen pakkaukseen



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.