FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
8 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Langallinen näppäimistö Modecom MC-5200U musta
Langallinen näppäimistö Modecom MC-5200U musta
Saksen mekanismi

Modecom MC-5200U -näppäimistö perustuu saksityyppiseen mekanismiin. Saksimekanismi on nimensä velkaa liikkuville ja joustaville jaloille, joiden muoto muistuttaa saksia. Kalvoon kiinnitetty näppäin "saksi" jaloilla tekee näppäimistöllä kirjoittamisesta paitsi mukavaa, myös yksinkertaisesti miellyttävää. Näppäimistön käyttäjällä on vaikutelma, että hänen sormensa virtaavat tasaiseen tahtiin pehmeillä ja miellyttävillä kosketusnäppäimillä. Saksityyppiset avaimet reagoivat hyvin nopeasti paineeseen. Ne tuottavat myös miellyttävän, vain käyttäjille kuuluvan erittäin hiljaisen äänen. Tämän tyyppistä mekanismia käytetään yleisesti kannettavissa tietokoneissa.

Ihanteellinen kotona tai toimistossa työskentelyyn

Minimalistinen muotoilu sopii täydellisesti moderneihin ja klassisiin sisustuslaitteisiin. Käytetyn kytkintekniikan (kannettavista tietokoneista hyvin tunnettu saksimekanismi) ansiosta tekstin kirjoittaminen tai numeroiden työstäminen MS Office -ympäristössä on ilo. Ergonominen ja mukava näppäimistö on loistava valinta mihin tahansa toimistotyöhön.

Pitkä kaapeli täysikokoisessa näppäimistössä

Täysikokoinen näppäimistö, jossa on multimediapainikkeet, on kätevä työskennellä numeroiden kanssa helposti saatavilla olevan numeerisen osan ansiosta. Pitkä 1,8 metrin kaapeli takaa vapaan toiminnan.

Matala avainprofiili

Tuntuuko sinusta hyvältä kirjoittaa ja työskennellä kannettavalla tietokoneellasi? Vai johtuuko se tottumuksesta? Näppäimistössä käytetyn saksimekanismin avulla voit työskennellä tutulla ja miellyttävällä tavalla.

Haluttu hiljaisuus

Jos erotat selvästi pelivälineiden ja työ- tai opiskeluvälineiden välisen rajan, tämä tuote on sinua varten. Kytkimet ovat hiljaisia ja tehty erityisesti tuntikausien kirjoittamista varten.

Näppäimistön kallistuksen säätäminen

Näppäimistön ohut muotoilu parantaa ergonomiaa ja vähentää väsymystä kirjoittaessasi tuntikausia. Samalla voit helposti ja kätevästi säätää näppäimistön kulmaa jalkojen ansiosta. Näppäimistöllä työskentely on miellyttävää eikä aiheuta epämiellyttävää epämukavuuden tunnetta. Erinomainen valinta mihin tahansa toimistotyöhön.

Tyyppi: Multimedia
Setti hiirellä: Ei
Yhteys: Langallinen
Liitäntä: USB
Taustavalaistu näppäimistö: Ei
Virtalähde: USB 5V
Johdon pituus: 1,8 m
Väri: Musta
Mitat: 435x 126 x 22 mm
Paino: 450 g
Muut parametrit:
- Avainten lukumäärä: 104

FN-multimedianäppäinten lukumäärä: 12

- Virrankulutus: 100mA



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.