FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
16 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Langaton SmartCom Smart -ovikello sisävastaanottimella valkoinen väri

10,09 € /kappale veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
10 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
72 kappaletta
Maa
Unkari
Tavararyhmä
Uusi  
SKU:
holm7361
EAN:
=VLOOKUP(A531,Munka1!D:E,2,FALSE)
Viimeisin päivitys
4 päivää sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus


Sisäänrakennetulla HD-kameralla
Mobiili ohjattava
Liiketunnistimella 

Vaikka et olisikaan kotona, voit silti nähdä tilanteen ovesi ulkopuolella ja reagoida, kun joku painaa ovikelloa. Älykäs langaton ovikellokamera voi tehdä kodistasi turvallisemman.

Tutustu älykkääseen X3Pro-ovikelloon, joka on täynnä uusinta teknologiaa ja käteviä ominaisuuksia. Tämä älykäs ovikello, joka tukee kaksisuuntaista ääni- ja ääniviestintää, tarjoaa ratkaisun kotisi turvallisuuden lisäämiseen ja vierailijoiden helppoon hallintaan ovellasi. Alla on tuotteen ominaisuudet:

Kaksisuuntaiset ääni- ja ääniviestit: Tämä video-ovikello on varustettu passiivisella infrapunatunnistimella, joka havaitsee pienimmätkin liikkeet sisäänkäynnillä. Kun vierailija painaa ovikelloa tai vierailijat ovat ulko-ovesi edessä, matkapuhelimeesi lähetetään välitön ilmoitus.

Video tarjoaa reaaliaikaisen, selkeän kaksisuuntaisen äänen, joten voit välittömästi nähdä, kuulla ja puhua vierailijoille puhelinsovelluksesi kautta. Voit vastata niihin ja siirtyä videopuheluliittymään, joka on yhteensopiva iOS- ja Android-laitteiden kanssa.
Pidempi valmiustila: Sisäänrakennetulla akulla toimiva ja vähän virtaa kuluttava rakenne pidentää akun käyttöikää merkittävästi. 
2,4 GHz:n Wi-Fi-yhteensopivuus: Video-ovikello muodostaa yhteyden 2,4 GHz:n Wi-Fi-verkkoon ja tarjoaa jopa 20 metrin kantaman.
Yhdistä se vain kotisi Wi-Fi-verkkoon ja lähetä suoraa videota puhelimeesi. Joten voit nähdä vierailijan ja puhua hänen kanssaan mukavasti sängystä, töistä tai jopa lomalta. Voit seurata ja jakaa videota enintään 4 laitteella, mutta suora sisäpuhelintoiminto on vain yhden käyttäjän käytettävissä.
Yönäkö: Video-ovikellokamera tarjoaa kristallinkirkkaita kuvia ja videotallenteita. Sisäänrakennettujen infrapunavalojen ansiosta näet selvästi myös pimeässä. Älykäs IR-cut-tekniikka tunnistaa ympäristön valaistusolosuhteet automaattisesti ja vaihtaa yönäköön, jolloin saat 65° laajan katselukulman, jotta et menetä mitään. Tämä pitää perheesi ja omaisuutesi turvassa.

Helppo asennus ja käyttö: Tämä langaton ovikellokamera voidaan asentaa alle 5 minuutissa ilman monimutkaisia työkaluja. Ovikelloa ohjataan sovelluksen kautta ja se toimii automaattisesti. Sen kompaktin koon ja kannettavan muotoilun ansiosta voit ottaa sen mukaasi minne tahansa.

Älykäs ovikello yhdistää huipputeknologian mukavuuteen varmistaen kotisi ja läheistesi suojan. Älä anna odottamattomien vierailijoiden tai tietoturvaongelmien yllättää sinua. Edistyneiden ominaisuuksiensa ja helppokäyttöisyytensä ansiosta tämä älykäs ovikello on ihanteellinen valinta mihin tahansa kotiin.

Käyttö:
Lataa X Smart Home APP puhelimeesi/tablettiisi ja luo X Smart Home APP -käyttäjätili. Noudata sitten alla olevan videon ohjeita.

Huomaa, että sekoitetun tarjonnan vuoksi kellopainikkeen muotoilu ja ulkonäkö voivat muuttua minimaalisesti toisin kuin kuvat, muutos ei vaikuta tuotteen toimintoihin.

Pakkauksen sisältö:

1 x älykäs ovikello digiboksi
1 x älykäs ovikello ulkoyksikkö
1 x tarra (kiinnike)
1 x ruuvisarja 
1 x latauskaapeli
1 kpl ohjeet



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.