FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
22 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Tämä rakennus- ja leikkisetti on täydellinen johdatus marvel-supersankarimaailmaan. Disney+ -sarjan "Spidey and His Amazing Friends" nuoret fanit löytävät täältä neljä DUPLO-hahmoa kuuluisista hahmoista: Spider-Man, Hulk, Miss Marvel ja Green Goblin. Yhdessä heidän kanssaan lapset voivat ajaa maailmanpyörällä, ampua palavia kurpitsapommeja, leikkiä vesitykillä ja lentää pyörivällä roottorilla varustetulla helikopterilla. Luovien seikkailujen pelaaminen supersankareiden kanssa antaa lapsille mahdollisuuden kehittää tärkeitä taitoja.

Marvel-seikkailut nuorille supersankareille – Disney+:n "Spidey and His Amazing Friends" -fanit ovat iloisia LEGO® DUPLO® Marvel Spider-Man and Friends -tapahtumasta huvipuistossa (10963).
Tämän hauskan setin avulla voit rakentaa huvipuiston, ja se sisältää neljä LEGO® DUPLO® hahmoa Marvel-universumista: Hämähäkkimies, Hulk, Miss Marvel ja Vihreä menninkäinen.
Nuoret supersankarit kehittävät taitojaan pyörittäessään maailmanpyörää, ampuessaan palavia kurpitsapommeja, leikkiessään vesitykillä, lentäessään helikopterilla ja kokeessaan luovia seikkailuja.
Setti on noin 28 cm korkea, 20 cm leveä ja 17 cm syvä, ja se voidaan rakentaa uudelleen ja yhdistää muihin LEGO® DUPLO® setteihin, jotta nerokas hauskuus olisi vieläkin parempaa.
Kaikki LEGO® DUPLO® setit ovat asiantuntijoiden suunnittelemia, ja ne tarjoavat mielenkiintoisia tarinoita, houkuttelevia värejä, erilaisia hahmoja ja paljon yksityiskohtia, jotta perheen pienimmät odottavat upeaa alkua elämänmatkalleen.
LEGO® DUPLO elementit® täyttävät alan tiukat standardit. Tämän ansiosta pikkulapset voivat helposti tarttua, liittyä ja irrottaa lohkot.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.